Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 17:30

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyleta přestřílel Eliáška a pomohl Vochovu k překvapivému vítězství, Lhota naopak v boji o prvenství opět ztratila


Branky


17

Lhota chtěla po výsledkově nepovedeném šlágru porazit Vochov a dále živit naději na první místo. Proti byl ale Vochov, tedy přesně řečeno Patrik Vyleta, který svými brankami zařídil Vochovu překvapivé a pro ně důležité vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota se v domácím prostředí chtěla vrátit zpět navítěznou vlnu. Vochov se zdál být ideálním soupeřem. I přes těsné výsledky s favority na jaře porazil pouze Hradiště. Obraz hry tak logicky vypadal tak, že Lhota se snažila do dobývat obranu hostů, kteří čekali na možnosti z protiútoků. Domácí měli převahu, kterou se jim podařilo zužitkovat až ve 25. minutě, když do slibné pozice dostal Eliášek a nezaváhal. Domácí vedení ale nemělo dlouhého trvání. V 28. minutě se hostům povedl jeden ze zmíněných brejků a bylo srovnáno. Zasloužil se o to zakončující Vyleta. Jelikož domácí žádnou z dalších možností do gólu neodtáhli, odcházeli do šaten spokojenější hosté.

 

 

 

Vochovu výsledek vyhovoval a tak se nikam nehnal. Jejich obranný val nadále deptal snahu domácích o strhnutí vedení na jejich stranu. Jak ale Lhota útočila, pozapomenula na bránění, čehož využil v 64. minutě opět Vyleta a zařídil svému týmu vedení. Ze studené sprchy se domácí zvládli na cvhíli oklepat. V 73. minutě je vrátil do hry o tři body rovněž svým druhým gólem v zápase Eliášek. V souboji útočníků měl ale navrch ten hostující, který v 80. minutě dovršil hattrick a hlavně postrčil Vochov znovu o krok blíže k vítězství. Na další úder už Lhota odpověď nenašla.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Libor Novák, hráč: Celý zápas jsme odehráli s velkou převahou na míči, ale v koncovce a kolem vápna se nám až tolik nedařilo. Vochov bránil v sedmi lidech a ze čtyř brejků za zápas nám dokázal vstřelit Patrik Vyleta tři góly. Oproti podzimu se nám bohužel výsledkově nedaří tak, jak bychom si všichni představovali.

SK Vochov 1930
Patrik Vyleta, hráč: Dle očekávání Lhota v úvodu utkání držela častěji míč na svých kopačkách a vytvářela si daleko více střeleckých příležitostí. Po inkasovaném gólu jsme ale rychle odpověděli dobře vyřešenou brejkovou situací. Po celý další průběh utkání jsme se snažili vycházet ze zabezpečené obrany a chodit do rychlých protiútoků, což se nám myslím podařilo. Zodpovědný výkon vzadu i s trochou štěstí nám přinesl tížené tři body.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
L. Böhm [-] - J. Eliášek [-] , J. Mikeska [-] (67. J. Langer [-] ) , Z. Paul [-] (67. J. Adlt [-] ) , M. Cink [-] , T. Diviš [-] , V. Bartovanec [-] (67. M. Bečaver [-] ) , M. Kotrch [-] , L. Novák [-] , M. Šindelka [-] (38. J. Záhrobský [-] ) , L. Výškrabka [-]

SK Vochov 1930
J. Mráz [-] - D. Grim [-] , V. Vilímek [-] , M. Škoda [-] , J. Hlaváč [-] , P. Vyleta [-] (86. F. Bluďovský [-] ) , J. Süsz [-] (90. M. Šulaj [-] ) , D. Frank [-] (85. J. Jelínek [-] ) , F. Šváb [-] , M. Brousil [-] , M. Diviš [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kostelník Lumír - PEŠEK David, HARAZIM Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Daniel Kořenek

Expert: Petr Starý
Tip experta: výhra domácích

Lhotě se na jaře nedaří. Prohra s námi, pak s Košutkou a před týdnem pětigólový nášup od Rapidu, v přímém souboji o čelo tabulky a o postup. Těžko říct, jak se po takové porážce v důležitém zápase oklepe, ale na Vochov, který po pauze nehraje dobře (porazil jen Hradiště) by měla stačit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích