4:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas se spoustou šancí otočily Ledce proti Liticím v deseti třemi góly, znovu úřadoval Hoffmann


Branky


17. M. Hoffmann , 41. L. Fořt (vl.) , 62. M. Hoffmann , 70. V. Kabát - 12. P. Vacek , 38. J. Krejčí
16

Ledce měly v domácím prostředí proti v posledních týdnech dobře hrajícím Liticím uspět. Po červené kartě a ztrátě jedné branky to na tři body nevypadalo. Ledce ale nakopla vlastní branka hostů a následně dvěma góly utkání otočily a přiblížily se na dostřel druhé Lhotě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litice oplývají v posledních týdnech dobrou formou. Většina soupeřů z horní poloviny tabulky je ale teprve čeká. Prvním z nich byly třetí Ledce. A domácí se také v úvodu ujali vedení. Postaral se o to Hoffmann. Hosté se ale nevzdali a krátce nato skóre vyrovnali, když se trefil Vacek. Vacek měl prsty i v další situaci. Nebyla ale gólová, nýbrž karetní. Po faulu Vacka na Mareše, který byl následně ohodnocen žlutou kartou, se druhý jmenovaný po svém soupeři nohou ohnal a byl v 33. minutě vyloučen. Hosté už proti deseti poté výsledek zvrátili na svou stranu. V 38. minutě mířil přesně Krejčí. Tím ale poločas plný zajímavých situací nebyl u konce. Ve 41. minutě se o opětovné vyrovnání postaral Fořt, který nešťastně poslal míč do vlasní branky.

 

Hosté měli ideální příležitost k tomu, aby si z Ledců minimlně bod odvezli. Početní výhodu trvající hodinu hry, ale nezvládli. V 62. minutě zaúřadoval podruhé v utkání Hoffmann. Ledce tak i v početním oslabení skóre znovu překlopily na svou stranu. A když se v 70. minutě zapsal na střeleckou listinu i Kabát, bylo v domácím táboře hodně veselo. Litice si byly vědomy promarněné šance a tak se snažily se zápasem ještě něco udělat. Na nic víc než na velké mnoství zahozených možností ve zbylé čtvrthodině to ale nestačilo.



Ohlasy k zápasu



TJ Plzeň-Litice
Pavel Vacek, hráč: Utkání mělo zajímavou úroveň s řadou šancí na obou stranách. My domácím darovali první gól, pak jsme dokázali výsledek otočit, abychom si dali hned po chvilce vlastní gól. Domácí šli do deseti, bohužel začátek druhé půle rozhodl Hoffmann a my pak zahazovali posledních dvacet minut jednu šanci za druhou. Gratulace Ledcum, mají nejlepšího hráče soutěže, proto jsou tam, kde jsou.



Sestavy


FK Ledce
D. Fořt [-] - A. Pokorný [-] , A. Pašek [-] , T. Fiedler [-] , M. Hoffmann [-] , V. Mandaus [-] , J. Mentlík [-] , L. Kraček [-] , V. Kabát [-] , L. Janka [-] , J. Mareš [-]

TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - M. Forman [-] (46. J. Horn [-] ) , A. Hanzlíček [-] (83. L. Kindl [-] ) , P. Vacek [-] , O. Kollros [-] , A. Radvanovský [-] , M. Horn [-] , L. Fořt [-] , D. Hrubý [-] (61. T. Voves [-] ) , J. Kanta [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 52. A. Pašek , 74. J. Mentlík , 83. L. Janka , 88. D. Fořt - 33. P. Vacek , 60. L. Fořt , 62. O. Kollros . ČK: 33. J. Mareš .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Pena Miroslav - RYBINSKI Lukáš, KULI Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Daniel Kořenek

Expert: Petr Starý
Tip experta: výhra domácích

Litice chytly velmi slušnou formu, na jaře jen jednou prohrály a posunuly se do klidného středu tabulky. Většina jejich dosavadních soupeřů ale byla ze druhé poloviny tabulky, Ledce jsou třetí. Domácí budou favorit a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích