4:1
(2:0)
72. K. Čáp
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod potvrdil roli favorita proti Červenému Kostelci


Branky


9. L. Říha , 15. P. Simon , 53. M. Brich , 68. P. Simon - 72. K. Čáp
0

Po dalším zdařilém ofenzivním výkonu se mohli fotbalisté Náchodu radovat z tříbodové výhry. Na vítězství 4:1 se gólem a dvěma asistencemi podílel Marek Brich. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní nástup domácích

Zápas od prvních minut nabízel ofenzivní podívanou. Už ve 3. minutě dostal přihrávku do pokutového území hostů Martin Malý. Útočník Náchod se s míčem otočil, jeho střelu na bližší tyč však zblokoval kostelecký obránce David Škoda. O pár minut později se náchodští dostali k dalšímu útoku. Martin Malý vedl míč po levé straně hřiště a dlouhou přihrávkou přenesl míč na druhou stranu. Následná střela mířila nadějně do pravého horního rohu hostů. Gólman Jan Martínek ale dokázal míč vyškrábnout na další rohový kop. Po této standardní situaci se domácí dostali do dobrých příležitostí, i v těch nejkrajnějších situacích ale kostelecká obrana zaskočila za brankáře Martínka a dokázala odvrátit gólové nebezpečí.

Skóre se poprvé měnilo v 9. minutě. Domácí rozehráli na pravé straně rychlou akci na jeden dotyk, která vyústila centrem Marka Bricha, který v pokutovém území nalezl Lukáše Říhu. Domácí záložník neměl se zakončením problémy a z bezprostřední blízkosti překonal kosteleckého gólmana Martínka.

Mezi jedny z nejaktivnějších hráčů v náchodském dresu se řadil Patrik Simon. Tento záložník se v úvodu zápasu ukázal několika slibnými střelami. Gólové radosti se Patrik Simon dočkal v 15. minutě, kdy po přihrávce Marka Bricha uklidil míč k tyči a zvýšil na 2:0.

 

V dresu hostů se o kontaktní branku snažil Lukáš Hlava, jeho technickou ránu však dokázal brankář František Baláž vychytat. V největší šanci na skórování se Kostelečtí ocitli ve 30. minutě. Tehdy ve vápna fauloval náchodský gólman Baláž, který nedovoleně zastavil Kristiána Čápa. K nařízené penaltě se postavil Michal Gross. Kostelecký kapitán ale místo vstřelení kontaktní branky nechal vyniknout brankáře Baláže, který jeho penaltu vyrazil. Velká šance byť neproměněná byla pro hosty pozitivním impulzem a v následujících minutách se Kostelečtí dostávali do šancí. V další gólové šanci se v 34. minutě octl Lukáš Hlava, hráč Červeného Kostelce ale střelou z vápna vysoko přestřelil náchodskou branku. První poločas tak skončil vedením domácích 2:0.

Náchodští si pohlídali tři body

Ve druhém poločase ofenzivní tempo lehce opadlo. Branky přesto padaly na obou stranách. V 53. minutě se domácí opět dostali do vápna hostů, centrovaný balon neudržel brankář Martínek v rukavicích a jeho zaváhání okamžitě potrestal Marek Brich. Kosteleckému brankáři nesedl další centrovaný balon v 68. minutě. V té době centroval Patrik Simon, jeho míč mířil na brankáře Martínka, který ale patrně kvůli ostrému slunci na chvíli ztratil orientaci v prostoru a Simonův centr skončil za jeho zády. Domácí se tak dostali do pohodlného vedení 4:0.

Červený Kostelec zkorigoval výsledek v 72. minutě. K přízemnímu centru se odhodlal Tomáš Martínek. Jeho přihrávka našla v pokutovém území Kristiána Čápa, který bez přípravy prostřelil brankáře Baláže a snížil na 4:1. V závěru si mohli domácí vzít zpět své vedení o čtyři branky. Střídající Jimmy ale nedokázal z dorážky překonat brankáře Jana Martínka, zápas tak skončil výhrou Náchodu 4:1.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Náchod
Michal Malý - vedoucí mužstva FK Náchod: Zajímavé utkání, kdy jsme byli po celé utkání lepším týmem. Hosté hrozili z rychlých protiútoků. Za stavu 2:0 hosté neproměnili správně nařízený pokutový kop a zápas mohl být úplně jiný. Utkání zkušeně odřídili všichni rozhodčí.




Sestavy


FK Náchod
F. Baláž [-] - J. Kábrt [-] , M. Moravec [-] (72. P. Jimmy [-] ) , P. Rompotl [-] , M. Punar [-] - T. Vejprava [-] , M. Malý [-] , P. Simon [-] , L. Říha [-] (77. P. Jeníček [-] ) - M. Brich [-] (68. R. Pípek [-] ) , O. Vrabec [-]

TJ Červený Kostelec
J. Martínek [-] - D. Škoda [-] , P. Bárta [-] , D. Hála [-] (59. D. Vejman [-] ) , K. Čáp [-] (84. S. Štelzig [-] ) - O. Koval [-] , J. Hundák [-] (59. D. Vejman [-] ) , L. Hlava [-] (84. J. Máslo [-] ) , M. Gross [-] - T. Martínek [-] , D. Petrů [-]

Místo: Běloves, tráva. Rozhodčí: Průcha Petr - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.