1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsné vítězství Libáně ve vyrovnaném utkání


Branky


0

Sedmá Libáň hostila na svém hřišti čtvrté Hlušice. V této skupině opravdu nezáleží, na kterém místě se nachází zrovna daný tým, ale jakou má momentální formu. Všechny zápasy v této skupině jsou vyrovnané až do konce a málokdy se stane, aby byl rozdíl ve skóre vícebrankový. Po tomto kole mají Předměřice v tabulce malinký náskok a ostatní týmy jsou seřazené na třech bodech. V posledních dvou zápasech to bude o vysněnou první čtyřku ještě tuhý boj.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

V prvních dvaceti minutách měly mírnou převahu Hlušice a také si vytvořily dvě, tři šance, které při troše štěstí mohly skončit gólem. Jenomže domácí obrana v čele s gólmanem Hamplem to nepřipustila. Poté domácí zjistili, že takhle hrát nejde a trošku přitlačili na pilu. Začali hostující hráče dostupovat, nenechali je rozehrávat a když to šlo tak hru rozkouskovali. Tato taktika se vyplatila a opravdu vyvedla hostující tým z tempa. V závěru prvního poločasu se dostal do dobré střelecké pozice domácí Bányácsky, ale v tutové šanci selhal. V prvním poločase si oba týmy vytvořily pár možností ke skórování, ale ani jednomu z nich se to nepodařilo a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu, kdy obě mužstva věřila v plný bodový zisk.


Hlušice v závěru druhého poločasu nedaly penaltu

Do druhého poločasu  vstoupil lépe domácí tým, kdy se mu povedlo skórovat už v 57.minutě. Za hranicí vápna se dostal k míči Havlík a vyslal střelu směrem na Hlušickou bránu. S jeho dvakrát tečovanou střelou gólman Hrubeš opravdu nemohl nic dělat a tak se domácí ujali vedení 1:0. Hosté s Hlušic se s tímto stavem nechtěli smířit a postupně přebírali iniciativu v zápase. Jenomže hra byla celý druhý poločas rozkouskovaná. Dlouze se diskutovalo s rozhodčími, každá standardka se dlouze rozehrávala a to vše nahrávalo domácímu týmu. Když už to vypadalo, že vítězství domácí udrží, tak ve vápně přišel faul na hostujícího Soumara a rozhodčí nekompromisně ukázal na značku pokutového kopu. Běžela poslední minuta zápasu a míč si vzal Michal Batelka. Michal kopl penaltu přesně k tyči, ale domácí gólman Hampl našponoval všechny svoje centimetry a jeho střelu chytil. Po neproměněné penaltě rozhodčí odpískal konec zápasu a domácí Libáň mohla slavit tříbodový zisk a návrat do hry o první čtyřku.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libáň
Vedoucí mužstva Jiří Pešta: Vyrovnané utkání, po vstřelené brance jsme neproměnili několik vyložených šancí. Závěr utkání provázela nervozita,nakonec jsme zuby nehty uhájili cenné vítězství,kdy Hampl v 90.minutě kryl pokutový kop. Vše jsme pak s hosty probrali u piva.

SK Čechie Hlušice
Spolupracovník redakce Jaromír Průcha: V tomto zápase fotbal doslova plakal. Z úvodního dvacetiminutového tlaku jsme nic nevytěžili, i když nějaké šance tam byly. V úvodu druhého poločasu dali domácí gól. Chtěli jsme hrát fotbal, ale moc to nešlo, protože se pořád diskutovalo s rozhodčím proč, kdy, jak, nač… Takže hra byla hodně rozkouskovaná. Ale musím přiznat, že domácí šli za vítězstvím víc než my. V závěru nedal Batelka penaltu, kterou mu chytil, podle mě nadprůměrný gólman pro tuto soutěž Hampl.



Sestavy


TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] - M. Valnoha [-] , R. Havlík [-] (86. H. Tu [-] ) , R. Balcar [-] , D. Knížek [-] , J. Jůza [-] , Z. Pešta [-] , P. Bányácski [-] , J. Smetana [-] , J. Jůza [-] , O. Mička [-]

SK Čechie Hlušice
R. Hrubeš [-] - M. Strýhal [-] , J. Batelka [-] , M. Batelka [-] , M. Kohout [-] (46. R. Kyral [-] ) , J. Soumar [-] , M. Svěcený [-] , M. Šimůnek [-] , J. Šimůnek [-] (76. J. Špaček [-] ) , P. Průcha [-] , M. Novotný [-]

ŽK: 5. M. Valnoha , 19. R. Havlík , 90. P. Bányácski - 10. M. Svěcený , 70. M. Batelka , 78. M. Novotný . ČK: 69. M. Valnoha - 75. M. Strýhal .
Hráči zápasu: P. Hampl - R. Hrubeš , P. Průcha .
Místo: Libáň. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Říha Jiří - MLYNÁŘ Michal, PROKŮPEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.