Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsné vítězství Chlumce nad Cidlinou


Branky


0

Šesté Kopidlno hostilo osmý Chlumec nad Cidlinou. V této skupině opravdu nezáleží na kterém místě je zrovna daný tým, ale jakou má momentální formu. Všechny zápasy v této skupině jsou vyrovnané až do konce a málokdy se stane, aby byl rozdíl ve skóre vícebrankový. Po tomto zápase mají Předměřice v tabulce malinký náskok a ostatní týmy jsou seřazené na třech bodech. V posledních dvou zápasech to bude o vysněnou první čtyřku ještě tuhý boj.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neuvěřitelné gólové zvraty v prvním poločase

Zápas začal hodně zostra a oba týmy si na hřišti nic nedarovali. Z počátku moc šancí nebylo, ale postupně se dostával do hry hlavně domácí tým. Kopidlno bylo za svou snahu odměněno v 13.minutě, kdy se prosadil jeho hráč Dřímal. Domácí se ujali vedení 1:0, které jim ovšem nevydrželo ani minutu. Prakticky z protiútoku hosté srovnali na 1:1, když se prosadil Janda. Po této brance domácí tým ztratil iniciativu a hosté byli tím lepším týmem. Po několika nadějných šancích a to hlavně u hostujícího týmu, se skóre měnilo až po odehrané půlhodině. Byl to hostující Kycelt, který poslal Chlumec do vedení 1:2 a otočil tak skóre zápasu ve prospěch svého týmu. V poslední minutě bylo pro domácí zle, kdy na rozdíl dvou branek zvýšil Černovský. Naštěstí rozhodčí ještě nepísknul konec poločasu a domácí z poslední akce snížili na rozdíl jediné branky, kterou vstřelil Tichý.

Marná snaha domácích o vyrovnání v druhém poločase

Domácí tým vstoupil do druhého poločasu s odhodláním co nejdřív vyrovnat a popřípadě otočit utkání opět ve svůj prospěch. Jenomže hosté z Chlumce se zatáhli a nechali domácí hráče bušit do jejich pevné obrany. V druhém poločase byli domácí fotbalovější, vytvořili si tlak a řadu šancí, některé z kategorie tutovka. Hosté také občas vystrčili růžky z obranné ulity a několikrát se jim povedl rychlý brejk, při kterém musel ukázat své umění domácí gólman Brodský. Marné dobývání brány hostí, gólem neskončilo. Chlumec tak uhájil svou velice nadějnou výhru a zkomplikoval tak cestu všem týmům do vysněné první čtyřky.



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno
Trenér Miloslav Havelka: Na svém hřišti jsme chtěli naplno bodovat, nastoupili jsme pravděpodobně v nejsilnější sestavě, odhodláni nechat na trávníku vše. V konečné fázi lze říci, že utkání bylo oboustranně vyrovnané, štěstí však nestálo při nás. Štěstí se nám v posledních zápasech vyhýbá. Ač jsme si ještě více situaci zkomplikovali, rozhodně ještě neskládáme zbraně a v posledních dvou kolech se porveme o lepší jaro.

FK Chlumec nad Cidlinou B
Vedoucí mužstva Jaroslav Koza: Z mého pohledu z naší strany zápas dvou rozdílných poločasů. I když jsme zbytečně, jako první inkasovali, dokázali jsme jít do dvoubrankového vedení, ale v závěru poločasu si nechali dát zbytečnou branku. V druhém poločase jsme se už jen bránili. I tak jsme měli šance, ale ty jsme neproměnili. Pochválit zaslouží Janda a Kycelt.



Sestavy


FK Kopidlno
P. Brodský [-] - L. Komárek [-] , V. Hnát [-] , V. Dyčenko [-] , J. Geršl [-] (76. Š. Malý [-] ) - P. Zedek [-] (55. M. Poutník [-] ) , O. Černovský [-] , J. Dřímal [-] , D. Machačný [-] - P. Berounský [-] , T. Klaban [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
P. Strohschneider [-] - J. Hartman [-] (90. O. Němec [-] ) , D. Tichý [-] , J. Zeman [-] (61. M. Drahorád [-] ) , M. Kofránek [-] , O. Kycelt [-] (88. J. Synek [-] ) , V. Branský [-] (90. D. Hubený [-] ) , J. Myška [-] , P. Janda [-] , M. Volný [-] , D. Appl [-]

ŽK: 64. O. Černovský , 66. M. Poutník , 74. J. Geršl - 27. D. Appl , 59. P. Janda , 78. M. Volný .
Hráči zápasu: V. Hnát , T. Klaban - P. Janda , O. Kycelt .
Místo: Kopidlno. Rozhodčí: Doubic Patrik - NÝVLT Roman, SKŘIVÁNEK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.