V. Hnát 35. (p.)
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobylice vyloupily Kopidlno


Branky


35. V. Hnát (p.) - 11. M. Klzo , 62. M. Klzo , 89. D. Nový
0

Na hřiště druhého Kopidlna zavítaly páté Kobylice. Kopidlno chtělo napravit nepovedený zápas z hradecké Lokády a Kobylice chtěly konečně zabodovat venku naplno. Byl to zápas, který se divákům musel líbit. Po tomto zápase se oba celky zařadily za sebe se stejným počtem šestnácti bodů na třetí a čtvrté místo. Tabulka se nám po tomto kole neskutečně vyrovnala a do první čtyřky se ještě může dostat každý z týmů této skupiny "A".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas o ničem nerozhodl

Vstup do zápasu se lépe povedl domácímu týmu, který si vytvořil optickou převahu. Jenomže mu to dlouho nevydrželo. Po deseti minutách se k míči dostal novic v týmu hostí David Sedláček, který utekl po křídle a přesným centrem našel nabíhajícího Klza. A Klzo jako druhý nováček v týmu hostí zblízka pohodlně skóroval a poslal hosty do vedení 0:1. Tato branka domácím týmem neotřásla a v dalším průběhu hry bylo Kopidlno lepší. První gólovku ještě hostující gólman Holý odvrátil, ale deset minut před koncem poločasu se domácím povedlo vyrovnat. Rozhodčí totiž odpískal penaltu ve prospěch Kopidlna. Míč si na bílý puntík postavil Hnát a penaltu bezpečně proměnil. Bylo vyrovnáno a do konce prvního poločasu se stav již nezměnil.

V druhém poločase měli nabito pouze hosté

Do druhého poločasu vstoupilo Kopidlno náporem a bylo jednoznačně lepší. Hned v úvodu zazvonilo břevno Holého brány, ale gól z toho nebyl. Kopidlno pokračovalo v náporu a tvrdá rána domácího útočníka letěla těsně vedle Holého brány. Po hodině hry si hosté zopakovali akci z prvního poločasu, přesně jako podle kopíráku. David Sedláček utekl po křídle a přesným centrem našel Klza, pro kterého opět nebylo problémem skórovat. Hosté se ujali vedení 1:2 a domácím týmem to dost otřáslo. Jejich tlak již nebyl tak výrazný, jako před obdrženou brankou. Kobylice rozhodly o svém vítězství v poslední minutě zápasu. Po faulu domácího hráče na hranici vápna dostal hostující celek výhodu přímého kopu. K míči se postavil Dominik Nový a krásnou střelou uzavřel skóre zápasu na 1:3. Hosté tak díky střelecké produktivitě vyhráli a domácím se tentokrát body získat nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno
Trenér Miroslav Havelka: Naše bolest, v úvodu jsme zaváhali v obraně a nechali jít hosty do vedení. Další průběh poločasu patřil nám, herně jsme měli mírně navrch, šanci neproměnili a vyrovnávací branku vstřelili z pokutového kopu. Do druhého jsme našlápli dobře, nejprve zvonilo břevno a další rána minula těsně bránu. Mohlo být rozhodnuto. Přišlo znovu zaváhání a soupeř trestal. V utkání soupeři vyšlo vše, naše šance zůstaly neproměněny. To nemění nic na tom, že pokud chceme vyhrávat, na bojovnosti musíme přidat.

FC Spartak Kobylice
Trenér Josef Karabinoš: Konečně body z venku. Disciplinovaný výkon celého mužstva nad fotbalově vyspělým týmem. Na důležitých brankách se podíleli hráči, kteří nastoupili za naše áčko poprvé v základní sestavě. Myslím si, že o vytouženou první čtyřku se bude bojovat až do posledního kola.



Sestavy


FK Kopidlno
M. Brožíček [-] - L. Komárek [-] , V. Hnát [-] , V. Dyčenko [-] , J. Geršl [-] (69. L. Štajner [-] ) - P. Zedek [-] (67. J. Dřímal [-] ) , D. Machačný [-] , O. Černovský [-] , P. Berounský [-] - M. Havelka [-] (81. M. Valnoha [-] ) , M. Poutník [-]

FC Spartak Kobylice
J. Holý [-] - F. Marek [-] , P. Dvořák [-] , J. Hejcman [-] - J. Pečenka [-] , J. Vávra [-] , V. Trutnovský [-] , O. Karabinoš [-] - D. Nový [-] - M. Klzo [-] , D. Sedláček [-] (90. L. Novotný [-] )

ŽK: 73. M. Poutník , 89. M. Valnoha - 28. J. Vávra , 86. O. Karabinoš .
Hráči zápasu: V. Hnát , V. Dyčenko - D. Sedláček .
Místo: Kopidlno. Rozhodčí: Kiezler Vlastislav - NOŽKA Lukáš, VITVAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.