2:1p.
(1:1)
42. H. Tu
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobylice braly druhý bod po penaltách


Branky


0

Zápas šestých Kobylic se čtvrtou Libání nám sliboval zajímavou podívanou a vůbec nezklamal. V tomto zápase mohl vyhrát kterýkoliv tým, když "každý chvilku, tahal pilku". Po tomto zápase Kobylice poskočily o jednu příčku výše, ale hlavně se bodově dotáhly na vytouženou čtyřku. Libáň klesla na příčku pátou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácího týmu

Od začátku zápasu ukazovaly oba týmy, že chtějí hrát fotbal, ale zároveň, že si nedají ani kousek volného prostoru zadarmo. Domácí Kobylice postupně získávaly převahu a odměnou jim byla vedoucí branka po necelé odehrané čtvrthodině. Po pěkné kombinační akci Kobylic, se míč dostal do křídelního prostoru, odkud přišla přihrávka do malého vápna, které využil domácí Havlíček a otevřel skóre utkání. Domácí tým si i nadále vytvářel dobré příležitosti ke skórování, ale gól ne a ne vstřelit. Takže zákonitě uhodilo na druhé straně. Tři minuty před poločasovou přestávkou propadl míč za domácí obranu a první byl u něj hostující Tu Hai Lin, poté již před gólmanem Novotným nezaváhal. Bylo srovnáno na 1:1 a domácí branka do šaten hodně mrzela. A To i vzhledem k neproměnění dobrých gólových příležitostí.

V druhém poločase měli ke gólu blíže hosté

I do druhého poločasu vstoupila obě mužstva aktivně. Oby týmy se snažily strhnout vítězství na svou stranu, ale nezapomínaly také zodpovědně bránit. Škoda, že rozhodčí několikrát zbytečně rozkouskoval hru a nedovolil tak mužstvům vytvořit si souvislejší tlak. Postupem času hosté přidali na důrazu a najednou se dostávali i do šancí. První velkou šanci v druhém poločase měl hostující Sítař, který pádil sám na gólmana. V poslední chvíli ho ve spolupráci se stoperem zakřižoval domácí gólman Novotný a tutovku mu zhatil. Hosté se dostali ještě jednou do podobné šance a tentokrát to byl Havlík. Jenomže i jemu ukopl na poslední chvíli míč, vracející se obránce. V druhém poločase tak branka nepadla a šlo se na pokutové kopy.

V penaltách zářil mladý gólman Novotný

Domácí gólman Novotný prokázal v penaltovém rozstřelu pevnější nervy a dovedl tak svůj tým k druhému bodu. A velikou zásluhu měl na obou bodech, protože hlavně v druhém poločase podržel své mužstvo při nebezpečných akcích hostujícího celku.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice
Trenér Josef Karabinoš: S výkonem v prvním poločase jsem byl spokojený. Druhý poločas ovlivnilo úzkostlivé posuzování hlavního rozhodčího a trpěl tím fotbal. Ve finále bod navíc může mít obrovskou cenu. Z našeho týmu bych vyzdvihl výkon našeho mladého brankáře Lukáše Novotného

TJ Sokol Libáň
Vedoucí mužstva Jiří Pešta: Do utkání vstoupily oba týmy velmi bojovně, ale po chybě v našem vápně soupeř skóroval. Zbytek poločasu dál plynul v bojovném duchu a před koncem poločasu jsme skóre vyrovnali. Druhý poločas se odehrál ve stylu faulů a žlutých karet. Dokázali jsme si vytvořit několik gólových šancí, které se nám bohužel nepodařilo proměnit. Po dlouhé době jsem spokojen s výkonem rozhodčích.



Sestavy


FC Spartak Kobylice
L. Novotný [-] - T. Havlíček [-] (78. T. Dušek [-] ) , D. Nový [-] , J. Herzog [-] (57. M. Klzo [-] ) , P. Kubišta [-] , J. Pečenka [-] , O. Karabinoš [-] , V. Trutnovský [-] , J. Vávra [-] , P. Dvořák [-] , F. Marek [-]

TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] - H. Tu [-] , R. Havlík [-] , R. Balcar [-] , O. Mička [-] (90. T. Macek [-] ) , Z. Pešta [-] (34. M. Kalinka [-] ) , A. Sitař [-] , J. Smetana [-] , R. Mutzer [-] , M. Valnoha [-] , J. Jůza [-]

ŽK: 28. T. Havlíček , 74. O. Karabinoš , 77. J. Vávra , 83. P. Dvořák - 10. A. Sitař , 80. R. Mutzer .
Hráči zápasu: L. Novotný - M. Valnoha .
Místo: Kobylice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Zlámal Vít - ANDRÝS Jan, ŠILING Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.