2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zklamaní hosté brali pouze bod


Branky


0

Pátá Libáň hostila druhou Lokomotivu Hradec Králové a chtěla potvrdit nárůst formy. Libáni se povedlo uhájit remízu a na penalty vyhrát, takže byla po zápase určitě spokojenější než hosté z hradecké Lokády. Libáň se po tomto zápase posunula na čtvrté místo v tabulce a Lokomotiva zůstala druhá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase gól domácích a velký tlak hostí

Do zápasu vstoupil lépe domácí tým a také vstřelil první branku zápasu. Hostující tým kopal rohový kop a tuto situaci vůbec nezvládl. Domácí se dostali do rychlého brejku, kdy se v samostatném úniku po lajně, ocitnul Havlík. Přesným centrem našel nabíhajícího Adama Sítaře, pro kterého již nebylo problémem překonat gólmana Beránka. Od této doby se domácí tým ze hry vytratil a iniciativu převzali hosté. Lokádě se podařilo vyrovnat v 28.minutě, kdy se po pěkné akci prosadil Schejbal. Hosté si vytvořili nečekané množství šancí, ale ani ty nejvyloženější nedokázali proměnit. V bráně stál totiž vynikající Hampl, který držel domácí ve vedení. A když již byl Hampl překonán, tak to byla střelecká nemohoucnost hostů, která jim nedovolila skórovat. Třeba jako v případě Zvolánka, který si na brankové čáře hodil míč ze stehna na stehno, aby nakonec překopl prázdnou bránu. Poločas tak skončil remízou a hosté odcházeli do kabin hodně zklamáni, protože spoustu šancí zazdili.

Druhý poločas rozuzlení nepřinesl

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté, ale hra se postupně vyrovnala . Moc šancí si již týmy nepřipravily, protože oba týmy hrály zodpovědně hlavně dozadu. Hradecké Lokomotivě se podařilo vstřelit i gól, když se prosadil Aleš Hůlka. Jenomže tuto branku rozhodčí neuznal a tak bylo i nadále skóre vyrovnané. Oba týmy se snažily o vítěznou branku, ale ani jednomu z nich se to již do konce zápasu nepodařilo. Prim hrály opět obrany a jejich gólmani. Zápas skončil nakonec remízou, která by se dala označit jako zasloužená. A to i vzhledem k tomu, že hosté v prvním poločase neproměnili čtyři tutové šance. A tak se šlo na pokutové kopy, ve kterých oba týmy doufaly, že získají druhý bod.

V penaltách kraloval domácí gólman Hampl

Lokáda prokázala střeleckou nemohoucnost v tomto zápase i v penaltovém rozstřelu. Hůlka a Zvolánek totiž penalty neproměnili a tak bylo jasné, že druhý bod získává Libáň. Obě penalty skvěle zlikvidoval domácí gólman Hampl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libáň
Vedoucí mužstva Jiří Pešta: Ve 12.minutě jsme se ujali vedení, poté jsme přenechali iniciativu hostům a po zásluze jsme inkasovali vyrovnávací branku,v několika případech nás podržel brankář. V druhém poločase jsme herně měli více ze hry, ale žádný gól již nepadl. Zasloužená dělba bodů.

TJ Lokomotiva Hradec Králové
Trenér Tomáš Chlumecký: V prvním poločase jsme z velkého množství šancí proměnili pouze jednu. Druhý byl již vyrovnaný a na penalty jsme neuspěli. Jsem zklamán, protože je špatné, když z pěti vyložených šancí dáme pouze jednu. Zápas jsme mohli vyhrát, takhle máme pouze bod.



Sestavy


TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] - R. Havlík [-] , R. Balcar [-] , D. Knížek [-] , O. Mička [-] (88. H. Tu [-] ) , Z. Pešta [-] , A. Sitař [-] , J. Smetana [-] , R. Mutzer [-] (90. P. Bányácski [-] ) , M. Valnoha [-] , J. Jůza [-] (46. R. Hlavatý [-] )

TJ Lokomotiva Hradec Králové
I. Beránek [-] - M. Zvolánek [-] , J. Schejbal [-] , D. Denk [-] (85. L. Svatoň [-] ) , A. Hůlka [-] , J. Javůrek [-] , D. Rosulek [-] (80. M. Borovský [-] ) , P. Bělonohý [-] , D. Vodák [-] , J. Odehnal [-] , J. Pára [-]

ŽK: 17. R. Mutzer , 33. Z. Pešta , 65. A. Sitař - 33. J. Odehnal , 60. J. Schejbal , 73. P. Bělonohý , 79. J. Pára .
Hráči zápasu: P. Hampl - D. Vodák , J. Schejbal .
Místo: Libáň. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jehlička František - HLAVÁČ Martin, DUŘT Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.