1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libáň vydřela těsné vítězství


Branky


0

Do Libáně zavítalo první Kopidlno a bylo otázkou, jestli dokáže zabodovat. Jestli si chce Libáň zachovat alespoň naději na první čtyřku, tak dnes musí bezpodmínečné bodovat. Nakonec se to zajímavým způsobem povedlo. Kopidlno i po tomto zápase zůstalo na prvním místě. Libáň se posunula na pátou příčku a vrátila se do hry o postupovou čtyřku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase drama pouze v úvodu

Úvod prvního poločasu vyšel domácí Libáni fantasticky. Hned ve druhé minutě se totiž dostala do vedení. Když se dostal k míči domácí Radek Havlík, tak nezaváhal a vstřelil gól. Hostující gólman Kovář určitě nečekal, že bude tahat míč ze sítě tak brzy. Domácí branka hodně nabudila a určitě byli tím lepším týmem. Zaskočený hosté, se dlouho nemohli vzpamatovat a bylo to hlavně vidět na jejich nepřesných přihrávkách. Ztráceli jednoduché míče a umožňovali tak domácím ovládat střed hřiště. Do konce poločasu si oba týmy vytvořily pár pološancí, které buď zahodily, anebo je vyřešili gólmani. Branku se již žádnému z týmu vstřelit nepodařilo a do šaten šli hosté značně nespokojeni.

Bezgólový druhý poločas mnoho šancí nepřinesl

V kabině vedoucího celku tabulky proběhla poločasová bouře a na výkonu hostí to přece jenom bylo znát. I když se jim pořád nedařilo, tak alespoň začali bojovat a tak to najednou bylo oboustranně bojovné utkání. Vysoká divácká návštěva hnala domácí do útoku a i k maximálnímu nasazení. Tentokrát si oba týmy nějaké šance vytvořily, ale oba gólmani byli pokaždé na svém místě a žádnou změnu skóre nepřipustili. Jenomže i když to nebyl pouze obranný fotbal, tak ani jeden z týmů branku prostě nevstřelil. A tak celý zápas rozhodla branka Radka Havlíka již z druhé minuty utkání, což nikdo z aktérů rozhodně nečekal. Tento zápas moc fotbalové krásy nepřinesl, ale i to je prostě fotbal. Kopidlno bude muset své zaváhání odčinit v příštím zápase, kdy zajíždí do Předměřic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libáň
Libáň - spolupracovník redakce Jiří Pešta: Bojovné utkání na obou stranách, které jsme rozhodli ve druhé minuté. Další šance se nám nepodařilo proměnit a tak zápas skončil těsným výsledkem 1:0 pro náš tým.

FK Kopidlno
Kopidlno - trenér Miroslav Havelka: Z první půle jsem byl rozladěn a řekl bych, že i sami hráči. Vzhledem ke kvalitě našeho týmu to mělo hodně daleko do fotbalovosti. Úvod jsme naprosto zaspali a soupeř z toho vytěžil branku. V druhé půli byla vidět větší snaha, ale žádný zázrak to nebyl. Podprůměrné utkání nemohlo nadchnout nikoho z přítomných. Zvládli jsme těžší zápasy, porazili lepší soupeře, dnes jsme to bohužel odflákli.



Sestavy


TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] - R. Havlík [-] (88. T. Macek [-] ) , R. Balcar [-] , D. Knížek [-] , O. Mička [-] (77. P. Bányácski [-] ) , Z. Pešta [-] , A. Sitař [-] , J. Smetana [-] , R. Mutzer [-] , M. Valnoha [-] , J. Jůza [-] (68. H. Tu [-] )

FK Kopidlno
M. Kovář [-] - L. Komárek [-] , V. Hnát [-] (75. Š. Malý [-] ) , V. Dyčenko [-] , J. Geršl [-] - T. Dřímal [-] (61. M. Havelka [-] ) , O. Černovský [-] , J. Dřímal [-] , P. Berounský [-] - M. Poutník [-] , P. Zedek [-]

Hráči zápasu: L. Komárek .
Místo: Libáň. Počet diváků: 280. Rozhodčí: Bouz Tomáš - FRANĚK Tomáš, ŠEDIVÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.