2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posvícenské vítězství Kobylic


Branky


0

Kobylice, které byly před zápasem na třetím místě, hostily druhé Malšovice. Měl to být naprosto vyrovnaný zápas, který ovšem gólově ovládl domácí tým. Před krásnou návštěvou 150 diváků, potěšily Kobylice jak výhoru, tak i čistým kontem. Domácí se tímto vítězstvím posunuli na druhé místo a Malšovice klesly na čtvrtou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas s jedním gólem

Posvícení a krásná divácká návštěva, to určitě nedovolovalo domácímu týmu něco vypustit. Domácím se povedl vstup do utkání lépe a vytvořili si mírnou převahu. I když se hra spíše odehrávala mezi vápny s ojedinělou snahou obou týmů skórovat. Po úvodním čtvrthodinovém oťukávání se domácím povedlo skórovat. V 16.minutě zápasu se poprvé prosadil domácí Pečenka a Kobylice vedly 1:0. I po této brance byla hra docela vyrovnaná, kde domácí byli malinko důraznější. Oba týmy si ještě do konce poločasu vypracovaly šance, které ovšem vůbec nevyřešili dobře a tak se šlo do kabin za stavu 1:0. pro domácí. Hosté budou muset v druhém poločase ukázat něco navíc, jestli budou chtít v Kobylicích bodovat.

I v druhém poločase padnul gól pouze do sítě hostí

Celý druhý poločas byl věrným obrazem prvního. Hosté se snažili něco se zápasem udělat a do druhého poločasu vystřídali jednoho hráče. Bojovalo se hlavně o střed hřiště a utkání se malinko přitvrdilo. Kopalo se i docela dost standardních situací, ze kterých dokázali zahrozit hlavně hosté. Opět si oba týmy vytvořily několik možností ke skórování a opět byly jak obrany, tak i gólmani tam kde měli být. Po odehrané hodině vystřídali hosté podruhé a střádající Ondra Etflaiš hru docela oživil. Malšovice se více tlačily do útoku a bylo vidět, že se nechtějí smířit s jednogólovou porážkou. Jenomže když se hosté nadechovali k závěrečnému tlaku, tak domácí udeřili podruhé a zápas definitivně rozhodli ve svůj prospěch. Osm minut před koncem se trefil domácí Klzo a bylo hotovo. Do konce utkání již branka nepadla a tak se Kobylice radovaly ze čtvrté výhry v sezoně. Proti minulému týdnu podaly Malšovice i hodně horší výkon.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice
Kobylice - trenér Josef Karabinoš: Dnešní zápas nepřinesl mnoho fotbalových momentů. Hosté hrozili pouze ze standardek a my jsme z ojedinělé akce skórovali. Vzhledem k tomu, že máme velikou marodku. Chci hráčům poděkovat za poctivě odmakané vítězství.

TJ Sokol Malšovice
Malšovice - trenér Bohumil Krucký: Ve vyrovnaném utkání jsme dostali dvě nešťastné branky. Naše výkony jsou jak na houpačce. Doma nahoře, venku dole.



Sestavy


FC Spartak Kobylice
J. Holý [-] - J. Vávra [-] , T. Havlíček [-] , J. Pečenka [-] , V. Trutnovský [-] , D. Kuchař [-] (39. M. Klzo [-] ) , J. Hejcman [-] , L. Říha [-] , P. Drábek [-] , D. Nový [-] , F. Marek [-]

TJ Sokol Malšovice
O. Špás [-] - D. Ninger [-] (46. R. Groh [-] ) , Z. Libřický [-] , T. Franc [-] , M. Luňák [-] - J. Jareš [-] , J. Horký [-] - T. Valc [-] , L. Rejha [-] (60. O. Etflaiš [-] ) , Z. Papík [-] , J. Brokeš [-]

ŽK: 25. T. Havlíček - 28. Z. Libřický .
Hráči zápasu: J. Holý - J. Brokeš .
Místo: Kobylice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Mlynář Michal - SVOBODA Filip, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.