D. Nový 17.
D. Nový 39.
P. Dvořák 45.
D. Nový 89. (p.)
4:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobylice doma neprohrávají


Branky


17. D. Nový , 39. D. Nový , 45. P. Dvořák , 89. D. Nový (p.) - 74. M. Šmarda
0

Jednalo se o souboj pětibodových sousedů v tabulce, kde se hostující tým netajil touhou odvézt si body. Jenomže domácí hráči svým poctivým výkonem se střelecky disponovaným Novým, nenechali nikoho na pochybách, kde zůstanou všechny body. V této vyrovnané skupině 1.B. třídy poskočil domácí tým na třetí místo tabulky. Hosté z Předměřic zůstali na posledním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v prvním poločase zajistily domácím luxusní náskok

Do zápasu vstoupily oba týmy aktivně a hra byla vyrovnaná. Bojovalo se hlavně o střed hřiště a oba týmy se snažily získat nějakou výhodu. Docházelo i k náznakům šancí, ale skórovat se podařilo pouze domácím. V 19.minutě využili domácí chybu v hostující rozehrávce a Dominik Nový otevřel skóre zápasu na 1:0 pro domácí. Ke konci prvního poločasu využily Kobylice i druhého zaváhání hostí a byl to opět Dominik Nový, který navýšil vedení domácích na 2:0. A to ještě nebylo vše. V poslední minutě to byl opět domácí tým, kterému se podařilo dát gól. Do míče se opřel domácí Pavel Dvořák a krásným gólem uzavřel stav prvního poločasu na pohodlných 3:0 pro domácí.

V druhém poločase uzavřel svůj Hattrick Dominik Nový

Druhý poločas začal opět vyrovnanou hrou, kdy se oba týmy střídaly v režii hry. Jenomže se dlouho ani jeden z týmů nedokázal gólově prosadit, protože tentokrát hře vládly hlavně obrany obou mužstev. A tak se skóre měnilo až v poslední čtvrthodině utkání. V 74.minutě se konečně prosadili i hosté. Jejich nejlepší hráč Michal Šmarda snížil na 3:1 a pokusil se vykřesat jiskřičku naděje pro hostující tým. Jenomže domácí tým žádné drama nepřipustil a v poklidu si kráčel pro vítězství. Kobylice vše završily v poslední minutě zápasu, když svůj Hattrick završil Dominik Nový, svou brankou na 4:1. Vítězství domácích je naprosto zasloužené, když základ svého vítězství položili již v prvním poločase. Hosté si za předvedený výkon bodovat nezasloužili.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice
Kobylice - trenér Josef Karabinoš: Prvních deset minut bylo vyrovnaných. Do hry nás dostali naivní chyby hostující obrany, které jsme zužitkovali a dostali se do dvoubrankového vedení. Dobrý výkon v prvním poločase korunoval výstavní střelou Pavel Dvořák. Po změně stran nám začátek nevyšel a dovolili jsme soupeři vstřelit kontaktní branku, ale postupem času jsme se zklidnili a utkání v poklidu dohráli.

TJ Slavoj Předměřice n. L.
Předměřice - vedoucí týmu Martin Pšenička: Do Kobylic jsme jeli pro body. Místo toho jsme odjeli jako zpráskaný psy! Za celý realizační tým můžu říci, že jsme hodně znechuceni výkonem našich "borců".



Sestavy


FC Spartak Kobylice
J. Holý [-] - J. Dařbuján [-] , P. Drábek [-] , D. Nový [-] (89. T. Dušek [-] ) , T. Havlíček [-] (66. J. Herzog [-] ) , L. Říha [-] (89. D. Sedláček [-] ) , O. Karabinoš [-] , J. Vávra [-] , J. Pečenka [-] , F. Marek [-] , P. Dvořák [-]

TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Hopko [-] - Š. Mindek [-] , M. Šmarda [-] , Š. Bezvoda [-] , M. Strakatý [-] (74. J. Bouček [-] ) , D. Lejp [-] , T. Ponikelský [-] (67. E. Bareš [-] ) , R. Frank [-] , P. Paizker [-] (52. P. Jiroušek [-] ) , J. Voborník [-] , L. Ponikelský [-]

ŽK: 15. P. Drábek , 75. P. Dvořák - 66. L. Ponikelský , 74. J. Voborník .
Hráči zápasu: P. Dvořák - M. Šmarda .
Místo: Kobylice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Havlík Aleš - ANDRÝS Jan, MLYNÁŘ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.