3:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 14:00

4.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libáni se málem podařilo dohnat čtyřgólové manko


Branky


72. R. Balcar , 85. H. Tu , 90. R. Balcar - 22. V. Branský (p.) , 30. D. Bareš , 50. J. Zeman , 57. D. Hubený
0

Libáni se málem povedl zázrak. Prohrávala již o čtyři góly a zápas prohrála pouze o gól. Devadesát minut bylo na srovnání skóre málo. První poločas byl festivalem neproměněných šancí, kde se trefovali pouze hosté. V druhém to bylo velké drama se šťastnějším koncem pro hosty z Chlumce.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase do černého mířili pouze hosté

Do zápasu vstoupily oba týmy aktivně a bylo se na co koukat. Útoky převažovali nad obranami a šancí bylo dost na obou stranách. Těch šancí, ale měli přece jenom víc hosté. Více práce měl domácí gólman Hampl, který se zaskvěl dvěma perfektními zákroky. Po dvaceti minutách hry se poprvé měnilo skóre a to když rozhodčí odpískal penaltu v prospěch hostí. Míč si na značku pokutového kopu postavil hostující Branský a bezpečně proměnil. Po obdrženém gólu zvýšili domácí aktivitu a také si vytvořili šance. Jenomže brána byla pro ně zakletá. A tak to byli opět hosté, kdo skóroval. Po půlhodině hry se k míči dostal hostující Bareš a poměrně s přehledem poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Na vyložené šance skončil první poločas 3:5 a na góly 0:2. Tak, či tak, odcházeli do kabin spokojenější hosté.


V druhém poločase vedli hosté 0:4 a nakonec se ještě strachovali o vítězství

Bláznivý druhý poločas začali opět lépe hosté. Po pěti minutách se prosadil Zeman a zvýšil vedení Chlumce na 0:3. Nádherný moment zápasu přišel v 57.minutě. Hostující Hubený si těsně za půlkou posunul míč a poslal dalekonosnou střelu na domácí bránu. Míč měl úžasnou trajektorii letu a zaplul přesně pod břevno domácí brány. Za stavu 0:4 byl domácí tým na ručník a vypadalo to na poklidný konec utkání. Opak byl pravdou. Na hosty sedla únava z dosavadního výkonu a domácí začali hrát. Dvacet minut před koncem zápasu se konečně domácím povedlo vstřelit kontaktní gól. Po centru z pravé strany se prosadil Balcar a snížil na 1:4. Domácím najednou narostla křídla a hosté se nestačili otáčet. Další branka přišla v 85.minutě kdy středem hřiště pronikl domácí Tu Hai Linh a snížil na 2:4. To ještě nebylo všechno. V poslední minutě normální hrací doby se po pěkné a rychlé kombinaci prosadil opět Balcar a snížil na rozdíl jediné branky. Možná se pro domácí mohli odpískat i dva pokutové kopy, ale to nic nemění na faktu, že bojovat o výsledek začali poměrně pozdě. Chlumec nad Cidlinou se tak dotáhl na soupeře před sebou a získal druhé vítězství v řadě. Pro domácí Libáň je to naopak, druhá porážka v řadě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libáň
Libáň - vedoucí týmu Jiří Pešta: V dnešním utkání nás o body připravila naše špatná koncovka v prvním poločase. V závěru zápasu jsme dokázali snížit na rozdíl jedné branky, ale bohužel už se nám nepodařilo vyrovnat i díky rozhodčímu, který neodpískal dvě penalty v náš prospěch.

FK Chlumec nad Cidlinou B
Chlumec nad Cidlinou - vedoucí týmu Jaroslav Koza: Po prvním poločase jsme brankami Branského a Bareše vedli 2:0. V druhém jsme zvýšili brankami Zemana a Hubeného už na 4:0. Potom jsme přestali hrát a zápas zbytečně zdramatizovali. Je třeba pochválil hrající hráče z dorostu Bareše, Bohatého a Hubeného



Sestavy


TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] - R. Havlík [-] (66. H. Tu [-] ) , R. Balcar [-] , D. Knížek [-] , O. Mička [-] (46. P. Bányácski [-] ) , Z. Pešta [-] , A. Sitař [-] , J. Smetana [-] (43. R. Hlavatý [-] ) , R. Mutzer [-] , M. Valnoha [-] , J. Jůza [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
P. Strohschneider [-] - D. Hubený [-] , J. Zeman [-] , D. Tichý [-] , D. Bareš [-] (78. T. Steklý [-] ) , O. Kycelt [-] (87. T. Ovesný [-] ) , V. Branský [-] , J. Myška [-] , D. Bohatý [-] , D. Appl [-] , M. Drahorád [-]

ŽK: 20. R. Mutzer , 44. P. Hampl , 54. Z. Pešta , 89. P. Bányácski , 90. J. Jůza - 16. D. Tichý , 59. J. Zeman .
Hráči zápasu: P. Hampl - D. Bohatý , D. Bareš .
Místo: Libáň. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kiezler Vlastislav - FRANĚK Tomáš, DUŘT Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.