Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšovice vyhrály rozdílem tří branek


Branky


0

Libáň se sice v Malšovicích dostala do vedení, ale domácí ještě do poločasu zápas otočili. V druhém poločase již lepší tým Malšovic hru zcela ovládl a připsal si tak zasloužené tři body. Libáň v této sezoně poprvé padla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v prvním poločase museli otáčet zápas

Do zápasu vstoupili lépe hosté z Libáně a dostávali se do prvních šancí zápasu. Domácí působili mírně zakřiknutým dojmem. Hosté toho využili ke vstřelení první branky zápasu, kterou po čtvrthodině utkání vstřelil Adam Sítař. Tato branka domácí tým obdivuhodně nakopla. Téměř vzápětí se povedlo vyrovnat Romanovi Dušánkovi a srovnat stav zápasu na 1:1. Domácí pořád zvyšovali obrátky a hosty z Libáně přehrávali. Těsně před koncem poločasu otáčel stav utkání Robin Groh na 2:1 pro domácí. Do kabin se nakonec šlo veseleji domácích a hra hostů nevypadala na nějaký obrat.

V druhém poločase domácí ovládli hru i skóre

Do druhého poločasu tentokrát vstoupili lépe domácí a již v úvodu se jim povedlo skórovat. V 53.minutě přidal svou druhou branku Roman Dušánek a zvýšil náskok domácích na dvoubrankový. Hosté působili úplně odevzdaným dojmem a domácí tým toho využil ke vstřelení další branky. Po hodině hry se trefil Jirka Jareš a skóre již narostlo na 4:1 pro Malšovice. Za tohoto stavu se i hosté trošku vzchopili a povedlo se jim pár akcí. Po jedné z nich skóroval hostující Radek Havlík. Jenomže poslední slovo měli opět domácí a v poslední minutě završil skóre Lukáš Rejha na 5:1. Domácí tým vyhrál zcela zaslouženě a Libáni se tento zápas vůbec nepovedl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
Malšovice - trenér Bohumil Krucký: Po obdržené brance jsme se semknuli a zápas jednoznačně otočili v náš prospěch.

TJ Sokol Libáň
Libáň - vedoucí mužstva Jiří Pešta: Po našem, špatném výkonu, domácí zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Malšovice
O. Špás [-] - D. Ninger [-] , M. Luňák [-] , T. Franc [-] , Z. Libřický [-] - J. Horký [-] , J. Jareš [-] - R. Dušánek [-] (88. L. Rejha [-] ) - R. Freiberg [-] (86. O. Etflaiš [-] ) , R. Groh [-] (60. Z. Papík [-] ) , P. Jareš [-] (76. T. Valc [-] )

TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] - T. Macek [-] (69. J. Jůza [-] ) , R. Havlík [-] , R. Balcar [-] (69. P. Bányácski [-] ) , O. Mička [-] (82. T. Vondráček [-] ) , Z. Pešta [-] , A. Sitař [-] , J. Smetana [-] , R. Mutzer [-] , M. Valnoha [-] , J. Jůza [-]

ŽK: 23. D. Ninger , 37. J. Jareš , 49. R. Dušánek - 8. Z. Pešta , 47. A. Sitař .
Hráči zápasu: D. Ninger , R. Dušánek - J. Jůza .
Místo: Malšovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hofman Miloš - LINHART Lukáš, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.