3:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostům nepomohlo ani dvougólové vedení a dva body brali domácí


Branky


0

Lepší hosté se v celku v pohodě ujali vedení 0:2 a směřovali zápas k vítěznému konci.  Jenomže chvilková ztráta koncentrace, umožnila domácím srovnat na 2:2. Penaltový rozstřel již ovládli domácí a hosté si tak, po nadějném začátku, odváží pouze bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládli hosté

V prvním poločase to byl hostující tým, který byl lepší. Lépe kombinoval a také se lehčeji dostával na soupeřovu polovinu. V první půlhodině si vytvořili hosté tři tutové šance a domácí jednu. Ani jednomu z týmů se však skórovat nepodařilo. Až v 33.minutě se povedlo otevřít skóre utkání hostujícímu Svěcenému a poslat svůj tým do vedení 0:1. v poslední čtvrthodince měli hosté proměnit, alespoň jednu ze svých šancí, aby brankou potvrdili svou převahu. To se jim bohužel nepovedlo a první poločas skončil těsnou výhrou hostí.

Konec druhého poločasu zcela ovládli domácí

Hosté vstoupili opět i do druhého poločasu lépe a hned v úvodu dostali domácí pod tlak. Odměnou jim byla druhá vstřelená branka Svěceného na 0:2, v 49.minutě. Druhý vstřelený gól hosty konečně uklidnil, ale až moc. Domácí se chopili nabízené šance a po pěti minutách snížili na 1:2, brankou Nového. Poté byla hra dost rozháraná a plná nepřesností. A byli to opět domácí, kdo skóroval. V 73.minutě se opět trefil Nový a srovnal na 2:2. V poslední čtvrhodince již branka nepadla a tak zápas dospěl k penaltám.



Hosté penaltový rozstřel nezvládli

Po průběhu zápasu bylo vidět, že hosté jsou hodně zklamáni a dovršil to i nezdar v pokutových kopech, které domácí vyhráli 5:3.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice
Kobylice - Jaroslav Valenta: Bez našeho vůdce Jardy Vávry je naše hra kostrbatá a postrádá myšlenku. V tomto zápase jsme vytěžili z minima maximum a k předvedené hře se za úmorného tepla raději vyjadřovat nebudu.

SK Čechie Hlušice
Hlušice - Jaromír Průcha: Utkání se mi hodnotí těžce. Věděli jsme, že nás čeká kvalitní soupeř. Po celou dobu zápasu jsme to byli my, kdo kontroloval hru. Vedli jsme již 2:0, měli jsme mnoho dalších šancí, ale ty jsme již neproměnili. Utkání jsme nedokázali dovést do vítězného konce. Vzhledem k vývoji utkání remízu bereme jako ztrátu. Je to ale bod z venku, který musíme doma potvrdit



Sestavy


FC Spartak Kobylice
J. Holý [-] - F. Marek [-] , P. Dvořák [-] , D. Kuchař [-] (83. J. Pšenička [-] ) , J. Hejcman [-] - L. Říha [-] , J. Herzog [-] , O. Karabinoš [-] , J. Pečenka [-] (88. T. Dušek [-] ) - T. Havlíček [-] , D. Nový [-] -

SK Čechie Hlušice
R. Hrubeš [-] - M. Batelka [-] , M. Svěcený [-] (81. M. Holman [-] ) , M. Kohout [-] , R. Kyral [-] , J. Soumar [-] , J. Trejbal [-] , M. Šimůnek [-] , J. Šimůnek [-] , J. Batelka [-] (72. J. Hrubý [-] ) , M. Novotný [-]

Hráči zápasu: L. Říha - M. Svěcený .
Místo: Kobylice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bednář Leoš - VITVAR Martin, KUBIŠTA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.