0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva nezvládla druhý poločas a prohrála


Branky


0

V zápase spíše průměrné úrovně, se ani jednomu z týmů dlouho nedařilo skórovat. Hosté rozhodli o svém vítězství v úvodu druhého poločasu. Vzhledem k průběhu zápasu, byla výhra Libáně zcela zasloužená.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neplodný první poločas branku nepřinesl

Hosté vstoupili do utkání aktivněji a úplně tím zaskočili domácí tým. Vypadalo to, že hráčům Lokády se v tom ohromném vedru, nechce vůbec běhat. Jenomže i když hosté hýřili aktivitou, tak se jim branku vstřelit nepodařilo. I domácí tým se občas dostal na dostřel branky Libáně, ale k pořádnému zakončení chyběla pokaždé myšlenka. První poločas skončil bez branek. Pro domácí bylo hrozbou, že takovým výkonem mohou tento zápas projet.

V druhém poločase dva góly hostí rozhodly zápas

Prvních deset minut druhé půle bylo zcela vyrovnaných. Ale pak hosté konečně udeřili. V 56.minutě otevřel skóre zápasu Havlík, po dobře zahrané standardní situaci. O další dvě minutky to byl opět Havlík, který zužitkoval výbornou přihrávku Sítaře a zvýšil vedení hostů na 0:2. V pokračujícím horkém počasí hra opět upadla do průměru a domácí se na brankovou odpověď již nezmohli. Výhra Libáně byla hodně nečekaná, ale zasloužená. Domácí diváci odcházeli hodně zklamáni.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Lokomotiva HK - Sváťa Kopecký: Po špatném výkonu domácího mužstva, hosté zaslouženě vyhráli. Prohra mohla být dokonce i vyšší.

TJ Sokol Libáň
Libáň - Jiří Pešta: Za ne příliš fotbalového počasí jsme předvedli bojovný výkon. Podle průběhu hry je naše výhra zasloužená. Poděkování patří všem hráčům za předvedený výkon.



Sestavy


TJ Lokomotiva Hradec Králové
J. Němec [-] - L. Frizel [-] , L. Svatoň [-] , J. Odehnal [-] , L. Tichý [-] - J. Schejbal [-] , D. Denk [-] , J. Pára [-] (50. P. Bělonohý [-] ) , J. Javůrek [-] - M. Borovský [-] (66. M. Zvolánek [-] ) , J. Javůrek [-] -

TJ Sokol Libáň
P. Hampl [-] - A. Sitař [-] (87. M. Pankrác [-] ) , R. Havlík [-] (83. P. Tarant [-] ) , O. Mička [-] , R. Balcar [-] (79. J. Vondráček [-] ) , T. Macek [-] (54. J. Jůza [-] ) , J. Jůza [-] , M. Valnoha [-] , D. Knížek [-] , J. Smetana [-] , R. Mutzer [-]

ŽK: 16. L. Tichý , 67. J. Odehnal - 14. R. Havlík .
Hráči zápasu: A. Sitař , O. Mička .
Místo: LOKO HK. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hofman Miloš - FRANĚK Tomáš, ČEJCHAN Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.