2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hronov zvládl důležité utkání s Poříčím


Branky


0

V Hronově se odehrála důležitá bitva o čtvrtou postupovou pozici. Možná právě mezi těmito dvěma celky se rozhodne, kdo si zahraje jarní část o postup, a naopak koho čekají důležité záchranářské souboje. V tomto utkání se štěstí přiklonilo na domácí stranu, když v závěrů rozhodl domácí kapitán Schreiber po sérii centrů do vápna Poříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá odpověď na úvodní branku

Před sympatickou diváckou kulisou se střetly dva týmy, které tvrdě bojují ve vyrovnané tabulce o postupové místo do jarní části. Lépe do utkání vstoupili hosté z Poříčí. Hostující Kuneš prošel do vápna Hronova a s přispěním domácího obránce, který míč nešťastně tečoval, poslal Poříčí do brzkého vedení. Z vedení se však hosté neradovali dlouho. Ve 21. minutě zahrával Hronov standardní situaci v nebezpečné vzdálenosti. Domácí exekutor však nastřelil pouze dobře postavenou zeď, následující pokus byl taktéž zablokován a až napotřetí se podařilo Hronovou procedit dloubákem míč za obranu Poříčí, kde chybovali oba stopeři a Danihel již neměl problém vyrovnat skóre utkání.

Červená karta pro hostujícího Kuneše

Do druhého poločasu nastoupily oba celky s cílem zvrátit vývoj utkání na svoji stranu a připsat si tak důležité tři body do tabulky. Obrany pozorně bránily a nepouštěly soupeře do vyložených šancí. Zlomový moment utkání přišel v 66. minutě, kdy byl vyloučen po druhé žluté kartě nejlepší hráč hostí Kuneš. Hronov zvýšil obrátky a dostal hosty pod velký tlak. Udeřit však mohlo na druhé straně Poříčí, ale dva smrtící brejky nedokázalo gólově dotáhnout, tak tři minuty před koncem přišel trest. Hostující obrana nedokázala odvrátit míč, který několikrát proletěl vápnem, až ho nakonec domácí kapitán Schreiber dostal za brankovou čáru. Do konce utkání se již hosté na odpověď nezmohli i proto, že hlavní rozhodčí ukončil utkání přesně v 90. minutě.



Ohlasy k zápasu


AFK Hronov
Zdeněk Samko - trenér: Utkání vypadalo, že skončí remízou, ale zlomový moment přišel v 66. minutě, kdy se nechal vyloučit nejlepší hostující hráč Jiří Kuneš a tím se hosté dostali pod velký tlak. Přesto měli dva smrtící brejky, které nevyužili a tak po obléhání hostující branky a sérii centrů do vápna to vzal na sebe náš kapitán Schreiber a střelou pod břevno zajistil domácím výhru v tomto derby.

TJ Velké Poříčí
Hurdálek Josef - vedoucí týmu: Šťastné vítězství domácích,když utkání rozhodli v závěru utkání Hosté opět doplatili na neproměňování vyložených brankových příležitostí.



Sestavy


AFK Hronov
D. Fulka [-] - T. Zíta [-] (63. M. Ansorge [-] ) , M. Marx [-] , M. Neuschl [-] , M. Vít [-] (46. V. Tichý [-] ) , M. Šťavík [-] , D. Hofman [-] (75. M. Phan [-] ) , P. Schreiber [-] , J. Stelzig [-] , M. Pek [-] , J. Danihel [-]

TJ Velké Poříčí
A. Jansa [-] - J. Hauschke [-] , J. Kuneš [-] , J. Dobýval [-] , P. Závada [-] (57. D. Hanzl [-] ) , J. Hubka [-] , M. Flaška [-] , P. Zelený [-] , J. Novák [-] , J. Kaněra [-] , J. Stříbrný [-]

ŽK: 25. M. Marx , 89. M. Ansorge - 39. P. Závada , 40. J. Kuneš . ČK: 66. J. Kuneš .
Místo: Hronov. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Hlaváč Martin - KOS Kristian, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.