2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí si připsalo důležité body ve Smiřicích


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobývalova gólparáda před přestávkou

Na hřišti Smiřic se utkaly dva týmy, které tvrdě bojují o pozici mezi čtxřmi nejlepšími celky a tím se tak vyhnout sestupovým starostem. Domácí se v tomto utkání museli obejít bez středopolaře Korenčíka, který v minulém kola obdržel v Opočně červenou kartu. Úvod zápasu nepřinesl velké šance a bojovalo se především ve středu hřiště. Smiřice držely více míč, ale hosté hrozili z nebezpečných protiútoků. Vše nasvědčovalo tomu, že oba celky zamíří do šaten za nerozhodného stavu. Míč si však vzal hostující Dobýval, povedenou kličkou oklamal obránce Smiřic a nechytatelnou ranou do šibenice nedal Hottmarovi šanci zasáhnout.

Branky Smiřic přišly pozdě

Na další branku čekali diváci až do 74. minuty. Přímý kop Poříčí z poloviny hřiště směřoval do pokutového území, kde upadl na zem útočník hostí a k překvapení všech ukázal hlavní rozhodčí na penaltový puntík. Míč si postavil Novák a poslal hosty do dvoubrankového vedení. Domácí v těchto chvílích vypadli z koncentrace, čeho využil Dobýval, který zakončil rychlý protiútok přesnou střelou k tyči. Po této brance se zdálo, že zápas je již rozhodnutý, ale Smiřice nesložily zbraně a závěr utkání zdramatizovaly. Nejdříve si Melichárek našel odražený míč ve vápně a s pomocí bránícího hráče překonal brankáře Lokvence. O minutu později domácí zahrávali rohový kop, odražený míč si našel Bureš a jeho slabá střela zapadla k tyči. Smiřice se již do další šance nedostaly i z důvodu, že nebyla nastavena ani vteřina navíc k základní hrací době. Poříčí si tedy připsalo velmi důležité 3 body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice
Václav Tarantík - vedoucí mužstva: Ve vyrovnaném utkání vstřelili hosté o jednu branku více a to v tomto důležitém střetnutí rozhodlo.

TJ Velké Poříčí
Hurdálek Josef - vedoucí týmu hosté: 1.poločas vyrovnaný, hodně nepřesností z obou stran. Do vedení šli hosté přesnou střelou do šibenice. Druhý poločas. hosté z penalty zvýšili na 0:2.Domácí otevřeli hru a hosté je potrestali třetí brankou. Další šance ještě nevyužili. Domácí v samém závěru zkorigovali na konečných 2:3. Zasloužené vítězství hostí.



Sestavy


SK Smiřice
O. Hottmar [-] - A. Bednář [-] , M. Čížek [-] (46. P. Janko [-] ) , P. Zapadlo [-] (46. P. Škarytka [-] ) , J. Mochan [-] , J. Koutník [-] , T. Raszka [-] , J. Škarytka [-] , M. Matějček [-] , L. Melichárek [-] , D. Bureš [-]

TJ Velké Poříčí
M. Lokvenc [-] - D. Hanzl [-] (69. M. Vít [-] ) , J. Kuneš [-] , J. Dobýval [-] , P. Závada [-] , J. Hubka [-] , M. Flaška [-] , P. Zelený [-] , J. Novák [-] , J. Kaněra [-] , J. Stříbrný [-]

Místo: Smiřice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Styblík Jaromír - JANSA Petr, DUŘT Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.