5:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvůr doma převálcoval Opočno


Branky


0

Domácí posílení o hráče A mužstva měli zápas od úvodního hvizdu pevně ve své režii. O svém vítězství rozhodli již v prním poločase, když řádili především Marks s Voldánem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řádil především Marks s Voldánem

Pod Hankovým domem přivítala posílená rezerva Dvora Králové hosty z Opočna. V minulém kole domácí deklasovali Ohnišov na jeho hřišti a ve střelecké chuti chtěli pokračovat i před svými fanoušky. Skóre utkání otevřel již v 7. minutě Voldán, který na hranici vápna krásně obstřelil hostujícího brankáře. Druhou branku Dvora vstřelil po krásné kolmé přihrávce Voldána Marks, když brankáře překonal střelou mezi nohy. O 4 minuty později postupovali sami na brankáře Opočna Marks s Voldánem a prvně jmenovaný předložil ideální přihrávku před prázdnou branku a Voldán již neměl problém přidat svojí druhou branku v utkání. Ještě před přestávkou se dokázal prosadit také svojí druhou brankou v utkání Marks, když mu Michal Hák poslal pěkný míč za obranu a výborně hrající útočník domácích s přehledem skóroval po zemi na zadní tyč. První poločas skončil jednoznačným výsledkem 4:0, kdy především Voldán s Marksem předváděli domácím fanouškům skvělé představení.

Dvůr vystřídal a kombinace vázla

Domácí do druhého poločasu hodně promíchali sestavou a to mělo vliv na předvedenou hru. Přestala se jim dařit kombinace a ve hře se objevovala řada nepřesností. I přes tento fakt Dvůr kontroloval průběh zápasu a otěže držel pěvně ve svých rukou. Jako jediný se ve druhém poločase dokázal prosadit Voldán v 85. minutě. Ten postupoval ze strany sám na brankáře a hráč s divizními zkušenosti si v této situaci věděl rady a přesnou ranou na zadní tyč uzavřel skóre utkání. Autor hattricku v tomto zápase jednoznačně převyšoval soupeře a hrál s obrovskou chutí. Dvůr si tedy po kanonádě v Ohnišově otevřel střelnici i na domácí půdě proti Opočnu, když znovu udržel i čisté konto.



Ohlasy k zápasu


TJ Dvůr Králové nad Labem B
Čeněk Celler - trenér domácí: Velmi dobrý výkon v prvním poločase, ale zahrát si za stavu 4:0 musí všichni. Hra ve druhé půli jen zdánlivě připomínala fotbal.

TJ Spartak Opočno
Jan Jánský - trenér hosté: Zasloužené vítězství domácího týmu.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem B
V. Matula [-] - D. Vitebský [-] , M. Teuber [-] (43. J. Ruprich [-] ) , D. Bednář [-] (55. M. Petráček [-] ) , M. Kasan [-] - K. Samler [-] , V. Hák [-] (46. J. Kuhn [-] ) , R. Vágner [-] , M. Hák [-] (56. L. Mertlík [-] ) - M. Voldán [-] , V. Marks [-] (77. D. Machek [-] )

TJ Spartak Opočno
J. Matějů [-] - M. Školník [-] (46. P. Skalický [-] ) , J. Lukášek [-] , K. Petr [-] , M. Škrabal [-] - M. Vondřejc [-] , P. Musil [-] , D. Pfeifer [-] , L. Čtvrtečka [-] - T. Přibyl [-] , O. Přibyl [-] -

ŽK: 17. M. Teuber , 32. M. Hák , 86. R. Vágner - 59. O. Přibyl .
Místo: Dvůr Králové. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Linhart Lukáš - KALAŠ Radek, SVOBODA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.