1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doudleby se bodově dotáhly na vedoucí Solnici


Branky


0

Vyrovnané a kvalitní utkání zvládly lépe díky závěrečným minutám domácí. Na svého dnešního soupeře se bodově dotáhli díky skvěle zvládnuté obrané činnosti a gólovém instintku kanonýra Kráčmera, který vstřelil jedinou branku utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrany převyšovali útok

Ve šlágru kola přivítaly Doudleby na velmi těžkém terénu před svými fanoušky hosty ze Solnice a chtěly jim oplatit porážku z prvního utkání. Oba celky začaly utkání opatrně a nikdo nechtěl svého soupeře pustit do brzkého vedení. Hrál se nadprůměrný fotbal, ale do vyložené šance se týmy přes zformované obrany nedokázali prosadit. K vidění bylo spoustu závarů, ale nebezpečí vždy stihla obrana zažehnat, a tak brankáři v prvním poločase ani nemuseli předvést své umění. I když se jednalo o utkání o první místo v tabulce, hrálo se velmi férově a hlavní rozhodčí Skřivánek měl zápas pevně pod kontrolou.

Přesná hlavička Kráčmera rozhodla

Ve druhém poločase se oba týmy více osmělily a začaly přicházet i šance na obou stranách. Před 150 diváky však brankáři Gartner s Bockem své svatyně uzamkly a žádný míč za svá záda nepropustili. Když se již zdálo, že toto utkání výborné úrovně skončí zaslouženou remízou udeřili jako blesk z čistého nebe domácí. Doudleby předvedly na křídle rychlou akci, po které poslali nebezpečný centr do vápna Solnice, kde si míč našel chvilku nehlídaný kanonýr Kráčmer a krásnou hlavičkou rozhodl toto vyrovnané utkání. Solnice po inkasované brance zatlačila svého soupeře do vlastního vápna, ale ani jeden z mnoha závarů před brankářem Doudleb využít nedokázala. Doudleby si tak připsaly další domácí vítězství a v tabulce se bodově dotáhli na svého dnešního soupeře.



Ohlasy k zápasu


TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
Jan Čermák - trenér: Předvedli jsme týmový výkon a Solnici oplatili porážku z jejího hřiště. Jinak oboustranně nadprůměrný fotbal a většina hráčů by mohla své výkony předvádět i ve vyšších soutěžích.

SK Solnice
Martin Kadavý - trenér: Vyrovnaný zápas na špatném terénu. Každý chvilku tahal pilku,ale gól dokázali vstřelit jen domácí. Utkání bez karet zvládl a pochvalu zaslouží hlavní rozhodčí.



Sestavy


TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
V. Gärtner [-] - M. Lyer [-] , M. Mazura [-] , J. Krmaš [-] - J. Kopsa [-] , M. Mazura [-] (75. P. Kudláček [-] ) , T. Kotyza [-] , M. Mazura [-] , R. Plachetka [-] (40. M. Kráčmer [-] ) - S. Dudek [-] (87. T. Petráš [-] ) , J. Hudousek [-] -

SK Solnice
A. Bocek [-] - M. Gajda [-] , R. Hartman [-] - P. Hovorka [-] - D. Zaňka [-] (87. J. Kalous [-] ) - M. Camara [-] (59. J. Holub [-] ) , M. Staporek [-] , Z. Schod [-] , J. Kubec [-] (46. T. Kubec [-] ) , T. Rýznar [-] (52. M. Tomeš [-] ) , M. Rýznar [-]

Místo: Doudleby. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Skřivánek Miloš - STEJSKAL Luboš, KOS Kristian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku