3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Solnici


Branky


0

V souboji prvních dvou týmů tabulky nebyl v prvním poločase k vidění příliš pohledný fotbal. Po změně stran nastoupila Solnice aktivněji a po pěkných brankách dovedla utkání k zaslouženému vítězství. Na hosty se bodově dotáhly Doudleby a v závěrečných dvou kolech můžeme očekávat zajímavý souboj o vítězství v této skupině.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V jediné šanci se ocitl Zaňka

V areálu Solnice bylo k vidění velké derby mezi domácím sportovním klubem a hosty z Černíkovic. Jednalo se o utkání dvou nejlépe postavených celků, když především postavení nováčka ze Solnice je velkým překvapením podzimní části. Domácí postrádali duo bratrů Rýznarů a bylo otázkou, jak se s touto absencí Solnice vypořádá. Domácí fanoušci od úvodního hvizdu svůj tým mohutně povzbuzovali a vytvořili pro toto derby skvělou atmosféru. Hosté z Černíkovic hrozili převážně z rohových kopů a standardních situací, s kterými měla obrana domácích velké starosti. V největší šanci prvního poločasu se ocitl domácí kanonýr Zaňka, jeho střelu však zneškodnil Holoubek. První poločas nebyl herně z obou stran příliš kvalitní, a tak nebylo překvapením, že se diváci branky nedočkali.

Dvoubrankový Hovorka

Lepší vstup do druhého poločasu si domácí nemohli přát. Solnice svým tlakem vytvořila závar před brankářem Holoubkem, kde se nejlépe zorientoval David Zaňka a tvrdou ranou rozvlnil síť hostů poprvé.  Na 2:0 zvyšoval v 58. minutě Hovorka. Vedení domácích mohlo být ještě vyšší, jenže brankář Černikovic Holoubek prokázal, že zneškodňování pokutových kopů má v popisu práce a domácí kanonýr Zaňka při exekuci selhal. V 67. minutě uviděl z rukou hlavního rozhodčího červený kartonek černíkovický obránce Seibert, který po faulu ani neprotestoval a zamířil předčasně pod sprchy. Oslabeným hostům vykřesal jiskřičku naděje kanonýr David Hanuš, který se dostal za jinak dobře hrající obranu Solnice a s přehledem své sólo zakončil. Drama však v 88. minutě nepřipustil domácí Patrik Hovorka, který si naběhl na krásnou přihrávku Drašnara a střelou do prázdné branky rozhodl toto vyhrocené a do závěrečného hvizdu napínavé derby.



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
M. Kadavý - trenér: Vedení hostů nám v rámci"fair play" neumožnilo přeložení zápasu na neděli a tak část týmu nastupovala k zápasu přímo z práce. Celý první poločas tak v hlavách ještě "montovali auta" a hra za moc nestála. Uragán po přestávce však stál za to!2:0,pak penaltový mág Holoubek opět předvedl své umění,spousta šancí a rozhodující branka na 3:1.Vyjádření blahoslaveného trenéra Cejpka ponechám bez komentáře,snad jen doporučím návštěvu ušního specialisty. Výhra v derby - k nezaplacení!

TJ Sokol Černíkovice
Josef Cejpek - trenér: Opět jsme hráli jen jeden poločas a to je málo.Domácí za předvedenou hru zaslouženě berou tři body,byli dnes prostě lepší.Musím smeknout před domácími fanoušky za jejich neúnavné povzbuzování a férové chování k soupeři.To se rozhodně nedá říci o domácím trenéru Martinu Kadavém,který výroky Ty hroudo sádla atd. na adresu našich hráčů ukázal,že slušné chování je mu opravdu cizí.Ty vulgární záměrně neuvádím.



Sestavy


SK Solnice
M. Švorc [-] - R. Hartman [-] , R. Vrba [-] (83. M. Tomeš [-] ) , M. Gajda [-] - M. Mertlík [-] (46. J. Holub [-] ) , P. Hovorka [-] - D. Zaňka [-] (70. T. Drašnar [-] ) - M. Camara [-] (88. J. Kalous [-] ) , M. Staporek [-] , J. Kubec [-] (59. T. Kubec [-] ) , Z. Schod [-]

TJ Sokol Černíkovice
D. Holoubek [-] - R. Pajor [-] , J. Holoubek [-] , P. Víteček [-] (77. L. Vrba [-] ) , M. Seibert [-] - M. Stodůlka [-] , M. Mňuk [-] , I. Kučera [-] (61. J. Vrána [-] ) , J. Plašil [-] - O. Stieber [-] , D. Hanuš [-]

ŽK: 33. M. Camara , 41. M. Mertlík , 63. J. Holub , 83. P. Hovorka - 25. J. Plašil , 25. P. Víteček , 28. I. Kučera , 67. D. Holoubek . ČK: 67. M. Seibert .
Hráči zápasu: R. Hartman , D. Zaňka .
Místo: Solnice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kubálek Lukáš - KLEČKA Ivan, HLAVSA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku