T. Handa 31.
2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdelov získal bod na hřišti Černíkovic


Branky


0

Pokud se chce Zdelov vyhnout jarním bojům o záchranu, musí bodovat ve všech zbývajících utkáních. Na hřišti Černíkovic se mu po dobrém výkonu ve druhém poločase podařilo získat pouze bod, kdy výhru v penaltovém rozstřelu vychytal hrdina domácích brankář Holoubek. V utkání se nepříjemně zranil brankář Zdelova Beránek, kterého musela odvézt sanitka. Přejeme zdelovskému brankáři brzký návrat na travnatá hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdelov se překvapivě ujal vedení

Zdelov zajížděl na horkou půdu Černíkovic s nelehkým úkolem, a to obrat domácí o všechny body a zachovat si naději na umístění na postupové příčce. Utkání začalo tlakem domácích, ale pozorná obrana v čele s kapitánem Weisserem je do vyložené šance nepustila. Z brejku mohl hosty do vedení poslat Novotný, brankáře Holoubka však překonat nedokázal.  Zdelov se i přesto dočkal vedoucí branky. Výborně zahranou standardní situaci využil Komárek a poslal hosty do vedení. Po této brance existovalo na hřišti pouze jedno mužstvo a tím byly domácí Černíkovice, které hosty mačkaly jako citrón. Zaslouženého vyrovnání se domácí dočkali ve 31. minutě, kdy rohový kop zužitkoval Handa. Domácí měli do konce poločasu šance na otočení výsledku, ale hosty podržel skvělý Beránek.

Nepříjemné zranění brankáře hostí

Do druhého poločasu nastoupil tým Zdelova jako politý živou vodou a na hřišti působil aktivněji. Nepříjemný okamžik nastal pro strážce svatyně hostí Beránka, ten musel po střetu s domácím útočníkem opustit hřiště na nosítkách. Do branky se tedy musel postavit opět Neubecker, který tuto situaci již dobře zná.  V posledních třech zápasech se tento obránce vždy ocitl mezi třemi tyčemi Zdelova. Hosty tato situace nezlomila a naopak oni byli ti, kteří chtěli rozhodnout utkání, ale nepřesné zakončení neumožnilo vsítění vítězné branky. Na druhé straně mohl rozhodnout Plašil, ale jeho hlavičku výborně zneškodnil Neubecker. Utkání skončilo nerozhodným výsledkem a o bonusovém bodu musely rozhodnout pokutové kopy.

Hrdina Holoubek

V penaltové loterii zdelovští hráči udělali hrdinu utkání z domácího brankáře, který chytil 4 z 5ti pokusů. Černíkovicím stačily k výhře dva proměněné pokutové kopy ze čtyř.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černíkovice
Josef Cejpek - trenér domácí: V nepříliš pohledném utkání(zvláště ve druhém poločase)se šlo zaslouženě do penaltového rozstřelu. Díky čtyřem chyceným penaltám Davidem Holoubkem bereme dnes 2 body. Davide: děkujeme. Soupeři přeji do dalších kol hodně štěstí.

FC Zdelov 1963
Miloš Zeman - trenér hosté: Dnešním výkonem jsme dali zapomenout na bídný výkon z minulého kola. Škoda jen, že se nám nepodařilo získat více bodů.V 75 min.jsme navíc přišli po nezaviněném souboji o brankáře Beránka, který nakonec skončil s nepříjemným zraněním v nemocnici. V penaltách nás vychytal vynikající gólman Holoubek. Chválím i našeho ,,brankáře“ Neubeckera, který opět chytil dvě penalty, ale nám to bohužel nestačilo.



Sestavy


TJ Sokol Černíkovice
D. Holoubek [-] - R. Pajor [-] , T. Handa [-] (75. I. Kučera [-] ) , P. Víteček [-] (43. J. Jedlinský [-] ) , M. Seibert [-] - M. Stodůlka [-] , M. Mňuk [-] (78. M. Vašata [-] ) , J. Plašil [-] - O. Stieber [-] (63. J. Vrána [-] ) , D. Hanuš [-] (86. L. Vrba [-] ) - J. Holoubek [-]

FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] (72. D. Hošek [-] ) - M. Horák [-] , M. Neubecker [-] , M. Merta [-] (46. R. Dostálek [-] ) , V. Dvořák [-] - P. Nedvídek [-] (89. M. Cvejn [-] ) , D. Komárek [-] , J. Weisser [-] , R. Zeman [-] , J. Novotný [-] - Z. Sehnal [-]

ŽK: 34. P. Víteček , 63. M. Mňuk , 87. M. Stodůlka - 42. R. Zeman .
Hráči zápasu: D. Holoubek , T. Handa - D. Komárek .
Místo: Černíkovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Frič David - KRUCKÝ Dušan, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku