1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání rozhodl krásnou brankou Udržal


Branky


0

Postavení v tabulce poukazovala na favorita utkání jasně. Hosté z Doudleb určitě chtějí zamíchat kartami na čele tabulky, ale v tomto utkání se jim po špatném výkonu bez kanonýra Kráčmera nepodařilo bodovat, když krásnou brankou rozhodl v úvodu utkání Udržal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výstavní branka Udržala

Lokomotiva Borohrádek přivítala na svém hrišti před necelými 100 diváky hosty z Doudleb, kteří mají ještě reálnou šanci tuto skupinu vyhrát. Doudleby tedy přijeli obrat domácí o body, ale jejich cíl se začal vzdalovat hned po 6 minutách hry.  Z úctihodné vzdálenosti napřáhl domácí Milan Udržal a překrásnou střelou, která by našla své místo v brankových hitparádách vymelt všechny pavučiny hostující svatyně a poslal Borohrádek do vedení. Domácí papírového favorita do hry nepouštěli a výborně hrála především zkušená záložní řada. Věkový průměr zálohy Borohrádku byl 36 let. Po krásné brance Udržala odcházeli do kabin spokojenější domácí.

Zkušení domácí si vedení pohlídali

Do druhého poločasu nastoupili hosté s jasným cílem otočit nepříznivý vývoj utkání. Doudleby bušily do zkonsolidované obrany Borohrádku, ale vážnější příležitost si vypracovat nedokázali. V těchto situacích se projevila nepřítomnost kanonýra Matěje Kráčmera, který k utkání neodcestoval. Střelecký zmar v zakončení korunoval neproměněnou šancí, kdy hosté nedokázali trefit ani zývající prázdnou branku Hlaváče. Závěr utkání si již zkušený tým domácích pohlídal a připsal si do tabulky 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Borohrádek
Radek Sazima - trenér: Dnešní utkání jsme zvládli. Brzy jsme šli do vedení po krásné střele Mildy Udržala. Tento výsledek vydržel až do konce. Hosté byli v poli lepší, ale naše obrana je k ničemu nepustila. Pochvalu zaslouží i trojice rozhodčích. Všem opět děkuji za odvedenou práci.

TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
Jan Čermák - trenér: Hráli jsme špatně. Pokračovala poslední desetiminutovka z minulého zápasu s Albrechticemi. Nám se nedařilo vůbec nic a když jsme netrefili ani prázdnou branku patří body domácím. Asi bychom si měli uvědomit, že ještě není po sezóně.



Sestavy


TJ Lokomotiva Borohrádek
J. Hlaváč [-] - M. Staněk [-] (80. J. Lochman [-] ) , R. Sazima [-] , J. Matějus [-] , M. Udržal [-] (82. M. Kapusta [-] ) , F. Liška [-] , J. Jehlička [-] , M. Moravec [-] (88. J. Uhnavý [-] ) , M. Barták [-] , D. Brendl [-] , T. Sazima [-]

TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
V. Gärtner [-] - M. Lyer [-] , J. Kozák [-] , J. Souček [-] , J. Krmaš [-] - R. Plachetka [-] (81. M. Čihák [-] ) , M. Mazura [-] , T. Kotyza [-] , J. Kopsa [-] (72. T. Petráš [-] ) , P. Kudláček [-] - J. Hudousek [-]

ŽK: 53. F. Liška , 59. D. Brendl , 82. J. Matějus - 24. J. Hudousek , 39. M. Mazura , 72. R. Plachetka , 74. M. Lyer .
Místo: Borohrádek. Počet diváků: 93. Rozhodčí: Styblík Jaromír - SKŘIVÁNEK Miloš, KOUT Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku