3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černíkovice překvapivě ztratily v Lípě


Branky


0

Černíkovice vstoupili do utkání dobře a měli zápas ve vlastní režii. Doplatili však na neproměné šance a hostům se podařilo v utkání dvakrát vyrovnat. V penaltové loterii byli domácí šťastnějším týmem a připsali si plusový bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

festival neproměněných šancí

Černíkovice v minulém kole přišly o svoji letošní neporazitelnost a na hřišti předposlední Lípy si chtěli zpravit chuť. Rozdíl mezi oběma týmy v tabulce byl znatelný od úvodního hvizdu a hosté ornamentně zaměstnávali domácího brankáře Janečka. Skóre utkání otevřel vítěz ankety hráč kola z minulého týdne Martin Stodůlka, když důsledně sledoval míč vyražený brankářem a podařilo se mu rozvlnit síť domácích poprvé. Ve 40. minutě odpískal hlavní rozhodčí pokutový kop a Vašata proměněnou penaltou vyrovnal. Do poločasové přestávky již diváci další branku neviděli, a tak oba týmy odcházeli do kabin za nerozhodného stavu.

Domácí podruhé vyrovnali

Hosté bojují s nováčkem ze Solnice o vedoucí příčku v tabulce a určitě nechtěli v tomto utkání s papírově slabším soupeřem ztratit body. K vítězství je přiblížil opět Martin Stodůlka, který dostal krásný míč za obranu, ze strany postupoval sám na brankáře Janečka a chytrou střelou do protipohybu poslal hosty opět do vedení. Černíkovice měly několik dobrých příležitostí svoje vedení navýšit, ale další branku se jim již vsítit nepodařilo. Jako rána z čistého nebe přišlo vyrovnání domácích. Pěkný střílený centr našel na zadní tyči volného Vašatu a ten nedal brankáři Holoubkovi šanci. Hosté opět zapnuli na vyšší obrátky a snažili se o vstřelení vítězné branky, domácí obrana však pracovala pozorně a velmi cenný bod uhlídala až do závěrečného hvizdu. O bonusovém bodu musely rozhodnout pokutové kopy.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran : vedoucí mužstva domácí: V dnešním utkání, které se hrálo ve vysokém tempu, jsme dvakrát dotahovali a nakonec ukopali zaslouženou remízu. Zajímalo by mě, jaký zázračný elixír mají hosté v lékárničce. Pokaždé když v utkání vedli, vypadalo to na hřišti jako v polním lazaretu. Ale když přišlo vyrovnání, běhali titíž hráči po hřišti jako srnky.

TJ Sokol Černíkovice
Josef Cejpek - trenér hosté: Dvakrát jsme vedli a dvakrát jsme po chybách o vedení přišli. V penaltovém rozstřelu byli domácí šťastnější a berou o bod více.Vzhledem k průběhu utkání jsme měli brát všechny body,ale na to je potřeba vytvořené šance proměnit.Domácím přeji do dalších bojů hodně štěstí.



Sestavy


TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - E. Charvát [-] , R. Kafka [-] , L. Nejman [-] (69. M. Škop [-] ) , T. Sikora [-] , J. Čepelka [-] , J. Vašata [-] , J. Bílek [-] , M. Grim [-] , J. Palán [-] , L. Guldán [-]

TJ Sokol Černíkovice
D. Holoubek [-] - M. Seibert [-] , P. Víteček [-] , R. Pajor [-] , T. Handa [-] (61. M. Vašata [-] ) - J. Jedlinský [-] (82. L. Vrba [-] ) , M. Mňuk [-] , M. Stodůlka [-] , J. Plašil [-] - O. Stieber [-] , D. Hanuš [-] -

ŽK: 42. J. Bílek , 52. E. Charvát , 54. L. Nejman - 41. M. Mňuk .
Hráči zápasu: J. Palán , T. Sikora - M. Stodůlka .
Místo: Lípa n. O.. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Duřt Daniel - HRON Miroslav, DUJSÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku