1:2
(1:1)
3. R. Pajor (vl.)
77. M. Seibert (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doudleby ukončily neporazitelnost Černíkovic


Branky


9. M. Stodůlka - 3. R. Pajor (vl.) , 77. M. Seibert (vl.)
0

I když domácí vstřelili všechny branky tohoto utkání, do tabulky se nepřipíší ani bod. Dvě branky totiž vsítili do své branky, a tak se ze tříbodového zisku aukončení neporazitelnosti Černíkovic mohou radovat hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky ihned v úvodu

Jako další tým, který se pokusil přerušit neporazitelnost Černíkovic byl celek z Doudleb nad Orlicí. Hosté na svého soupeře doslova vlétli, z čehož pramenila i první branka, která padla již ve 3. minutě. Po individuální akci si Radek Plachetka u rohového praporku vymotal domácího obránce, obešel i stopera a prudkou přihrávkou hledal kanonýrka Kráčmera, ten však míč promáchl, ale naneštěstí pro domácí míč trefil bránícího hráče a brankář Vrána byl již bezmocný. Černíkovice rychlá vlastní branka nepoložila a odpověď přišla vzápětí.  Na výborný centr z levé strany si naběhl Martin Stodůlka a střelou z první propálil vše, co mu stálo v cestě.  Po brance Černíkovic se i nadále hrála velice vyrovnaná partie ve vysokém tempu a přihlížejícím divákům se utkání muselo líbit. Do poločasové přestávky se již branky, ale nedočkali, a tak týmy odcházeli do kabin za nerozhodného stavu.

Další vlastní branka

Druhý poločas začal opět větší aktivitou hostů. Domácí jakoby přestali hrát a Doudleby je převyšovaly ve všech směrech. Zasloužené branky se hosté dočkali v 77. minutě. Po další individuální akci po lajnové čáře se hráč Doudleb dostal ze strany sám před brankáře Vránu, směřoval přihrávku pod sebe, kde si ji nešťastně srazil do vlastní sítě domácí stoper. Výborně hrající Doudleby si již závěr utkání pohlídaly a tato branka byla vítězná. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černíkovice
Josef Cejpek - trenér domácí: V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal. Ve druhém poločase jsme přestali hrát a soupeř si za svoji aktivní hru zaslouženě odváží 3 body, i přesto, že všechny góly dali domácí hráči.

TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
Komentář (hosté): Do utkání jsme šli s mottem: Někdo trávu hulí, my chceme, aby pod našimi kopačkami hořela a domácí se na ní ugrilovali. Zas tak se nám to nepovedlo, ale 3 body vezeme, hra byla oboustranně dobrá, tlak jsme při gólech vytvořili a diváci museli být spokojeni.



Sestavy


TJ Sokol Černíkovice
J. Vrána [-] - R. Pajor [-] (70. M. Vašata [-] ) , T. Handa [-] , M. Seibert [-] , P. Víteček [-] - J. Jedlinský [-] (85. L. Vrba [-] ) , J. Plašil [-] , M. Stodůlka [-] , M. Mňuk [-] - O. Stieber [-] , D. Hanuš [-]

TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
V. Gärtner [-] - M. Lyer [-] , M. Mazura [-] , J. Souček [-] , J. Krmaš [-] - S. Dudek [-] , M. Mazura [-] , J. Kopsa [-] (78. J. Hudousek [-] ) , T. Kotyza [-] - R. Plachetka [-] (60. M. Vidlička [-] ) , M. Kráčmer [-]

ŽK: 51. T. Handa , 56. M. Mňuk , 90. M. Vašata - 21. R. Plachetka , 66. M. Vidlička . ČK: 88. M. Vidlička .
Místo: Černíkovice. Počet diváků: 125. Rozhodčí: Kánská Blažena - SVOBODA Radek, ŘÍHA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku