1:2
(1:1)
22. M. Gajda (p.)
59. R. Hartman
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice zvládla těžký duel v Borohrádku


Branky


36. M. Barták - 22. M. Gajda (p.) , 59. R. Hartman
0

Borohrádek odehrál s favoritem utkání vyrovnanou partii a kdyby si lépe poradil se standardní rohovým kopem mohl si z tohoto utkání odsnést minimálně bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herně vyrovnaný poločas

V ideálním fotbalovém počasí se v areálu Lokomotivy  Borohrádek představil nováček soutěže ze Solnice, který okukuje opačný pól tabulky než domácí a jeho výsledky jsou příjemným překvapením této sezóny. Hosté tedy byli papírovými favority, ale domácí celek byl na soupeře od úvodní minuty skvěle připravený a dvojíce mladíků v útoku Borohrádku zaměstnávala celou obranu hostů. Skóre utkání se poprvé měnilo ve 22. minutě, když hlavní rozhodčí ukázal na penaltový puntík a hostující Gajda jako správný kapitán nabídnutou šancí nepohrdl.  Domácí hráli s fotbalově vyspělým celkem vyrovnanou partii a o zasloužené vyrovnání se postaral domácí Barták. Do poločasu se již diváci a přes řadu šancí branky nedočkali, a tak oba celky odcházeli do kabin za nerozhodného stavu.

Rozhodla standardní situace

Druhý poločas pokračoval v naprosto vyrovnané hře obou celků a především domácí Borohrádek, který se krčí na chvostu tabulky mile překvapoval své příznivce. Zlom utkání přišel v 59. minutě. Na skvěle zahraný rohový kop si naskočil zcela osamocený solnický Hartman a hlavou již neměl problém překonat brankáře Hlaváče. Domácí po obdržené brance vrhli všechny síly do ofenzívy, ale do vyložené šance se již nedokázali dostat. Naopak na druhé straně postupovali ve čtyřech případech hráči Solnice sami na brankáře Borohrádku. Uklidňující třetí branku však již vstřelit nedokázali. Utkání bylo tedy otevřené až do závěrečného hvizdu. Hosté si odváží důležité a šťastné 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Borohrádek
Radek Sazima - trenér domácí: I přes prohru musím pochválit celý tým. Dnes k nám přijel fotbalově nejlepší tým naší skupiny. V utkání jsme nebyli horší, dovolím si říci, že vyhrál šťastnější. Pochvalu zaslouží i trojice rozhodčích i přes přísnou penaltu.

SK Solnice
Martin Kadavý - trenér hosté: Uf,další těžké utkání je za námi. Domácí tým byl na nás skvěle takticky připraven. Zásluhou penalty,kterou proměnil kapitán M. Gajda jsme brzy vedli. Domácí do poločasu vyrovnali. Ve druhém poločase rozhodl dobře kopnutý roh. Štěstí při nás stálo až do konce a tak vezeme domů důležité body.



Sestavy


TJ Lokomotiva Borohrádek
J. Hlaváč [-] - F. Liška [-] , M. Vojnar [-] (69. J. Duda [-] ) , L. Cvejn [-] (79. J. Uhnavý [-] ) , J. Jehlička [-] (55. J. Matějus [-] ) , M. Moravec [-] , M. Barták [-] , M. Staněk [-] , R. Sazima [-] , P. Matějus [-] , T. Sazima [-]

SK Solnice
M. Švorc [-] - M. Rýznar [-] , T. Rýznar [-] (87. R. Vrba [-] ) , R. Hartman [-] , M. Gajda [-] - F. Kadavý [-] , M. Camara [-] (46. J. Holub [-] ) , P. Hovorka [-] , M. Mertlík [-] (76. J. Kubec [-] ) - T. Kubec [-] (46. T. Drašnar [-] ) , D. Zaňka [-] -

ŽK: 22. T. Sazima , 30. P. Matějus , 79. J. Hlaváč - 51. P. Hovorka , 61. T. Rýznar , 84. M. Gajda .
Místo: Borohrádek. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kubálek Lukáš - ŽEROVNICKÝ David, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku