J. Kopsa 50.
2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doudleby zvládly penaltový rozstřel lépe


Branky


0

Hosté nabuzení výkony v posledních kolech si přijeli do Doudleb alespoň pro bod. Diváci viděli přímý souboj o čtvrté místo v tabulce, ve kterém se štěstí v penaltovém rozstřelu přiklonilo na stranu domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řada tvrdých soubojů ve středu hřiště

Na malém hřišti v Doudlebách se představil v posledních kolech herně i výsledkově zvedající se tým Sokola Zdelov. V úvodu utkání měli více ze hry hosté ze Zdelova, ale i příčinou hrbolatého terénu, na kterém odskakoval míč se k vážnějšímu ohrožení branky nedostali. Domácí se dlouho rozkoukávali a v druhé části poločasu to byli právě oni, kdo přebíral otěže zápasu. V největší šanci se ocitla domácí hvězda Matěj Kráčmer, který se po chybě domácí obrany dostal z ostrého úhlu sám před Brankáře Beránka, ale svůj pokus namířil pouze do tyče. Hosté měli  největší šanci v prvním poločase po přímém kopu z 20 metrů, Pavel Mráz však trefil dobře postavenou zeď. Většina prvního poločasu se odehrávala ve středu hřiště, kde hráči obou týmů sváděli opravdu tvrdé souboje.

Zdelovské štístko Dostálek

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Doudleby byly více na míči a vypracovaly si několik brankových příležitostí, ale většina jejich pokusů mířila vedle Beránkovi branky. V 50. minutě se hosté na hranici velkého vápna dopustili hloupého faulu, míč si postavil Kopsa a pěknou střelou poslal domácí do vedení. Brankář Beránek si na jeho pokus šáhl, vyrazit ho mimo tři tyče však nedokázal. Zdelov na inkasovanou branku reagoval střídáním, když trenér Zeman poslal na hřiště mladičkého Dostálka a byl to právě on, který v 60. minutě po přesné přihrávce Novotného utekl obráncům, využil své rychlosti a z mírného úhlu prostřelil na zadní tyč domácího brankáře.  Po této brance se hra vyrovnala a na obou týmech bylo vidět, že ze zápasu nechce odejít s prázdnou. Diváci se již do konce řádné hrací doby branky nedočkali a tak na řadu přišla penaltová loterie.

Rozhodla šestá série

V penaltovém rozstřelu se o trošku lépe prezentovali domácí a dokázali většinu svých kopů proměnit. A v šesté sérii zvítězili.



Ohlasy k zápasu


TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
Jan Čermák - trenér domácí: Chtěli jsme o maličko víc, ale jsme spokojeni i s tímto výsledkem - máme o bod víc než hosté. Bohužel jsme některé naše šance nedotáhli do konce a proti koncentrovaně bránícímu soupeři se nám to nepodařilo. Jinak se hrál kvalitní a důrazný fotbal s několika šancemi a spoustou adrenalinových momentů.

FC Zdelov 1963
Miloš Zeman - trenér hosté: Z Doudlebského hřiště se moc bodů nevozí, nám se podařilo získat alespoň jeden. Výsledek odpovídá dění na hřišti a proto si myslím, že dělba bodů je spravedlivá. V penaltách si o bod víc bohužel připsali šťastnější domácí. Dobrý výkon předvedla trojice rozhodčích.



Sestavy


TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
V. Gärtner [-] - J. Krmaš [-] , M. Lyer [-] , J. Souček [-] , M. Mazura [-] - S. Dudek [-] , J. Kopsa [-] , M. Mazura [-] (85. P. Kudláček [-] ) - R. Plachetka [-] (69. J. Hudousek [-] ) , M. Vidlička [-] , M. Kráčmer [-] -

FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] - D. Hošek [-] (54. R. Dostálek [-] ) , V. Dvořák [-] , M. Neubecker [-] (80. R. Csontos [-] ) , J. Weisser [-] - P. Mráz [-] , J. Novotný [-] (74. R. Zeman [-] ) , D. Ludvík [-] , D. Komárek [-] - Z. Sehnal [-] (64. M. Horák [-] ) - P. Truhlář [-]

ŽK: 68. R. Plachetka , 80. J. Hudousek - 62. P. Truhlář , 88. M. Horák .
Místo: Doudleby. Počet diváků: 125. Rozhodčí: Mlynář Michal - VÍTEK Pavel, MUCHA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku