Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání plném premiér bere body Solnice


Branky


3. T. Kubec , 18. D. Zaňka , 20. D. Zaňka , 78. T. Drašnar , 89. P. Hovorka - 28. M. Kráčmer , 64. J. Kopsa , 84. M. Kráčmer (p.)
0

Utkání dvou týmů ze špice tabulky nabídlo zajímavý a napínavý průběh. Hosté celý zápas dotahovali náskok Solnice a v závěru zápasu se jim již nepodařilo vyrovnat. Doudleby vůbec poprvé letos okusily hořkost porážky v základní hrací době. Solnice se po tomto vítězství posunulu minimálně do neděle do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělých úvodních 20 minut Solnice

Diváci v Solnici viděli zápas dvou vyspělých týmů, které letos hrají ve velice dobré formě. Hosté z Doudleb letos ještě neokusili hořkost porážky v základní hrací době, ale tento zápas se již od začátku pro ně nevyvíjel vůbec dobře. Ve 3. minutě se prosadil domácí Tomáš Kubec, který nastoupil poprvé v základní sestavě a trenérovi tak skvěle splatil důvěru. Domácí hru kontrolovali a dostávali se do dalších šancí. Větší klid na kopačky domácích hráčů přinesl kanonýr Zaňka, který se během dvou minut prosadil dvakrát a zvýšil skóre na 3:0. Po této brance o sobě také dali vědět hosté a hned z toho byla branka. O snížení skóre se postaral v minulém kole čtyřgólový Matěj Kráčmer a vnesl do zápasu novou jiskru. Do konce poločasu bylo ještě k vidění několik náznaků šancí, ale skóre zápasu zůstalo prozatím nezměněné.

Drama až do samotného závěru

V 64. minutě se zásluhou Kopsy podařilo hostům snížit na rozdíl jediné branky. Domácí znervózněli a Doudleby v tu dobu byly lepším týmem. Z důvodu oživení hry Solnice šáhl domácí trenér ke střídání. Střelce první branky Kubce vystřídal Tomáš Drašnar, který se na hřiště letos podíval vůbec poprvé. Trenér Kadavý ukázal opravdu šťastnou ruku. Drašnar nebyl na hřišti ještě ani minutu a krásnou brankou poslal Solnici opět do dvoubrankového vedení. Odpověd Doudleb však na sebe nenechala dlouho čekat. V 84. minutě byl ve vápně nedovoleně zastaven hráč hostí a rozhodčí ukázal na značku pokutového kopu. Míč si na puntík postavil Kráčmer a s přehledem snížil na 3:4. Hosté po této brance vrhli všechny své síly do útoku, ale neuhlídali dorostence Hovorku, který po přihrávce Drašnara minutu před koncem zápasu uzavřel skóre na konečných 5:3.



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
M. Kadavý - trenér domácí: Dramatický zápas nabídl několik úspěšných premiér. Pochvalu zaslouží celý tým!

TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
Jan Čermák - trenér hosté: Krásné počasí, dobrá fotbalová kulisa se správnými fotbalovými blázny a my prvních dvacet minut na výletě po místních památkách. Na stíhání náskoku bylo v tu chvíli již dost pozdě a výsledek tomu odpovídá. Přesto jsme míč do žita nehodili a pokusili se s výsledkem něco udělat. Až do konce to bylo napnuté, ale bohužel vyrovnat se nepodařilo.



Sestavy


SK Solnice
M. Švorc [-] - R. Hartman [-] , M. Gajda [-] , M. Rýznar [-] - F. Kadavý [-] , M. Mertlík [-] , M. Camara [-] , P. Hovorka [-] (93. J. Kubec [-] ) - T. Kubec [-] (77. T. Drašnar [-] ) , D. Zaňka [-] - R. Vrba [-]

TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
V. Gärtner [-] - M. Lyer [-] , J. Souček [-] , J. Krmaš [-] , M. Mazura [-] - J. Kopsa [-] , J. Kozák [-] (46. M. Vidlička [-] ) , S. Dudek [-] , M. Mazura [-] - M. Kráčmer [-] - J. Hudousek [-] (72. M. Mazura [-] )

ŽK: 33. T. Kubec , 60. M. Gajda , 80. R. Vrba , 84. R. Hartman .
Místo: Solnice. Počet diváků: 105. Rozhodčí: Fryš Milan - SLAVÍČEK Lukáš, KOS Kristian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku