1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Černíkovicích diváci branku neviděli. Na pokutové kopy šťastnější domácí


Branky


0

Hráči obou týmů si nedarovali milimetr prostoru. Nevypouštěli osobní souboje a nechali na hřišti maximum. Při pokutových kopech se štěstí usmálo na hráče domácích Černíkovic. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta osobních soubojů

Sportovní areál v Černíkovicích hostil souboj týmů ze špice tabulky. Letos zatím neporažený Sokol přivítal hosty ze Solnice, kteří poslední utkání hráli ve výborné formě. Naposledy se o tom přesvědčila rezerva Kostelce, která vyfasovala výprask 5:0.  Nepřetržitý déšť neumožňoval praktikovat kombinační hru ani jednomu celku. Hrálo se bojovné utkání s minimem šancí na obou stranách, plné osobních soubojů. Pravé anglické počasí zapříčinilo, že v utkání rozhodčí často musel po tvrdých zákrocích vytasit žlutou kartu. Oba týmy mají ve svých řadách kvalitní útočná komanda, ale ty se nebyla schopna na podmáčeném terénu prosadit. Na herním pojetí obou týmů bylo znát, že jde opravdu o hodně a nikdo nechtěl v prvním poločase jako první inkasovat. Diváci viděli hru ve vysokém tempu ale branky se nedočkali.

Úmyslně neproměněná penalta

Druhý poločas začal ve stejném duchu jako ten první. Pozorné obrany nedopustily vyložené šance, když už to střelci zkusili ze střední vzdálenosti, stáli v brankách týmů pohotoví brankáři Holoubek se Švorcem. V 55. minutě nastal důležitý moment utkání. Hlavní rozhodčí nařídil proti domácím pokutový kop. Zkušený hráč Schod v domnění, že se o faul nejednalo namířil svojí střelu úmyslně mimo branku Černíkovic. Nutno říci, že obránce na hráči Solnice doslova visel, ale rozhodčímu trvalo velmi dlouho než se odhodlal do píšťalky fouknout. Hostující trenér se pokusil promíchat sestavu několika střídáními, kýžené branky se však hráči Solnice v základní hrací době nedočkali. 250 všech přítomných fanoušků tak čekalo rozluštění tohoto tvrdého a vypjatého utkání v penaltové loterii. 

Selhal pouze Kadavý

Hráči suverénně proměňovali jednu za druhou, než si na penaltový puntík postavil míč František Kadavý, který se svojí penaltou neuspěl. Ve vyrovnaném zápase berou bod navíc Černíkovice a prodloužili svoji neporazitelnost



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černíkovice
Josef Cejpek - trenér domácí: Hráčům musím poděkovat za předvedený výkon. Za vytrvalého deště, byl k vidění vyrovnaný zápas, ve kterém jsme zaslouženě brali o bod více.

SK Solnice
Martin Kadavý - trenér hosté: Ani já stejně jako kolega z Doudleb Honza Čermák s Josefem úplně nesouhlasím, nebýt úmyslně neproměněné penalty odvezli bychom si asi všechny body. Můj názor je, že rozhodčí píská a hráč hraje. Klobouk dolů před tímto Zdenkovým rozhodnutím, jen musí mýt reálný základ a tak tomu v "černíkách" nebylo.



Sestavy


TJ Sokol Černíkovice
D. Holoubek [-] - M. Seibert [-] , J. Holoubek [-] , R. Pajor [-] , T. Handa [-] - J. Plašil [-] , J. Hanuš [-] , M. Mňuk [-] , M. Stodůlka [-] - D. Hanuš [-] , O. Stieber [-] (83. M. Vašata [-] ) -

SK Solnice
M. Švorc [-] - M. Rýznar [-] , T. Rýznar [-] (86. R. Vrba [-] ) , R. Hartman [-] , M. Gajda [-] - F. Kadavý [-] , M. Camara [-] (64. T. Kubec [-] ) , P. Hovorka [-] - D. Zaňka [-] , Z. Schod [-] - M. Mertlík [-]

ŽK: 40. M. Seibert , 49. J. Hanuš - 52. M. Mertlík , 76. T. Kubec , 89. P. Hovorka .
Místo: Černíkovice. Rozhodčí: Junek Matěj - SLAVÍČEK Lukáš, ŠLEZINGR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku