2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První vítězství pro Borohrádek.


Branky


0

Hráči Borohrádku působili po celé utkání v útočné fázi mnohem nebezpečněji. Z  množství vypracovaných šancí se však dokázali prosadit pouze dvakrát, a tak o své vítězství museli bojovat do poslední minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Územní převaha hostů k ničemu nevedla.

Před velice sympatickou diváckou kulisou, která zamířila do fotbalové areálu v Borohrádku měla mladičká rezerva Kostelce v 1. poločase územní převahu, která však k ohrožení Hlaváče v brance Borohrádku nevedla. Domácí hráči působili ve vápně Kostelce mnohem nebezpečněji. Zasloužené branky se dočkali ve 33. minutě. Domácí fanoušky potěšil přesnou trefou obránce Vojnar. Do poločasové přestávky mohl být rozdíl ve skóre i vyšší. Hráči Borohrádku pálili mimo hostující svatyni nebo je vychytal pozorný Vavřinec. Domácí šli tedy do kabin pouze s hubeným vedením 1:0.

Borohrádek si body pohlídal

Krátce po změně stran nedal Moravec brankáři šanci zasáhnout a poslal domácí do dvoubrankového vedení. Borohrádek po vstřelené brance mírně polevil v tempu, čehož ke snížení stavu využil hostující Křehký. Hosté se nadechovali k náporu, ale obrana domácích od této chvíle pracovala zodpovědněji a hostující celek do konce utkání nepustila k vážnějšímu ohrožení branky. V závěru utkání se projevila nezkušenost velmi mladého týmu hostů, pro které je však každý zápas v 1.B třídě cennou zkušeností. Borohrádek si připsal 3 důležité body a odpoutal se ode dna tabulky



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Borohrádek
R. Sazima - Trenér, Borohrádek: Věkový průměr byl znát. Na šance jsme jednoznačně vyhráli. Územní převaha hostů k ničemu nevedla. Výsledek mohl být vyšší. Zasloužená výhra, děkuji celému týmu.

FK Kostelec nad Orlicí B
Tomáš Vavřinec - vedoucí mužstva, Kostelec B: Po nezodpovědné výkonu jsme prohráli těsně 2:1.Gratuluji soupeři k třem bodům.



Sestavy


TJ Lokomotiva Borohrádek
J. Hlaváč [-] - P. Matějus [-] , M. Moravec [-] - M. Staněk [-] (89. F. Liška [-] ) , M. Vojnar [-] , T. Sazima [-] - J. Lochman [-] (75. D. Malý [-] ) - M. Udržal [-] , J. Matějus [-] , J. Jehlička [-] (86. J. Duda [-] ) , J. Uhnavý [-] (57. R. Sazima [-] )

FK Kostelec nad Orlicí B
M. Vavřinec [-] - D. Marek [-] , A. Jošt [-] , M. Kaplan [-] (46. L. Krupka [-] ) , M. Kozel [-] , T. Novák [-] (31. T. Poledno [-] ) , J. Vilímek [-] (71. T. Matoušek [-] ) , P. Horák [-] , T. Kozel [-] , A. Křehký [-] , D. Málek [-] (83. J. Kozel [-] )

ŽK: 23. M. Udržal , 65. R. Sazima - 36. M. Kaplan , 75. M. Vavřinec .
Místo: Borohrádek. Počet diváků: 350. Rozhodčí: Bečvář Lubomír - KRUCKÝ Dušan, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku