2:1p.
(0:0)
83. M. Lyer
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bonusový bod pro Albrechtice.


Branky


63. T. Řehák - 83. M. Lyer
0

Oba týmy se v zápase herně trápili a dokázali se prosadit až po poločasové přestávce. Po vyrovnání v závěru utkání vyšli z penaltové loterie úspěšněji domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Reklama na fotbal to nebyla

První poločas se odehrával především ve středu pole s řadou osobních soubojů. Žádné mužstvo si nedokázalo vytvořit vyloženou brankovou příležitost. Útočné snahy končily na pozorných obráncích nebo selhala finální přihrávka. Reklama na fotbal to na krásně připraveném hřišti v Albrechticích rozhodně nebyla. Nebylo se tedy čemu divit, že mírně rozladění fanoušci v první půli branku neviděli.

Zasloužené vyrovnání v závěru

Oba trenéři určitě měli svým hráčům co vytknout. Jen pár hráčů totiž splňovalo parametry 1. B třídy. Začal se hrát ofenzivnější fotbal a přišly i šance. Po několika náznacích se jako první v utkání prosadil Řehák a poslal domácí tým do vedení. V této chvíli zápasu se šance přelévaly, ale bez gólového efektu.  Po prostřídání několika hráčů v řadách obou týmů přebrali otěže zápasu hosté a v závěru utkání se jim podařilo zaslouženě vyrovnat, kdy se trefil Lyer. V dramatickém závěru již branka nepadla a o bonusovém bodu museli rozhodnout pokutové kopy.

Střelci kralovali

Při penaltách působili hráči suveréně. S přehledem proměnovali své pokutové kopy, ale štěstí se nakonec o jedinou trefu přiklonilo na stranu domácích Albrechtic.



Ohlasy k zápasu


SK Albrechtice nad Orlicí
Albrechtice n. O. - Rostislav Kchop, trenér: Působili jsme bezradně. V prvním poločase se hrálo prakticky bez šancí, ve druhém přibyly na obou stranách Za druhý poločas nemohu mít ani já čisté svědomí, s odstupem času se to dalo poskládat jinak. Hosté si bod určitě zasloužili.

TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
Doudleby n. O. - Jan Čermák, trenér: Pjesujem, pjesujem kujva ... OKRESNÍ PŘEBOR se vším všudy.. Oba týmy se nepotkaly v tomto utkání s optimální formou a tak se zrodila zasloužená remíza. Každý den není posvícení a doufám, že uděláme vše proto, abychom už konečně byli úspěšnější. Dnes jsme měli mezery hlavně v útočné fázi.



Sestavy


SK Albrechtice nad Orlicí
L. Jozl [-] - D. Hořínek [-] , R. Pinkas [-] , L. Velíšek [-] , L. Sršeň [-] , J. Jaroš [-] , T. Řehák [-] (82. M. Csontos [-] ) , M. Barták [-] (41. P. Wajgl [-] ) , T. Forejtek [-] (46. P. Janeček [-] ) , T. Jedlička [-] , O. Velíšek [-] (76. M. Sychra [-] )

TJ Velešov Doudleby nad Orlicí
V. Gärtner [-] - J. Souček [-] , M. Lyer [-] (85. P. Kudláček [-] ) , M. Mazura [-] , M. Mazura [-] (78. T. Mazura [-] ) , J. Krmaš [-] - J. Kopsa [-] , J. Hudousek [-] , S. Dudek [-] , T. Kotyza [-] (46. J. Kozák [-] ) - R. Plachetka [-]

Místo: Albrechtice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bednář Leoš - STEJSKAL Luboš, JEHLIČKA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku