1:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2016 18:00

25.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První venkovní výhra Jeníkovic


Branky


0

V dohrávce 25.kola se utkaly domácí Sendražice s Jeníkovicemi. Oba týmy toužily po bodech a tak se dalo očekávat zajímavé utkání. Padesátka přítomných diváků viděla gól v první minutě a poté dokonalý obrat v zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení už v první minutě

Úvod zápasu vyšel domácím dokonale, když se hned v první minutě trefil Špás a poslal svůj tým do vedení 1:0. Tato rychlá branka hosty evidentně zaskočila a dlouho se nemohli dostat do hry. Sendražice byly jasně lepším týmem a vypracovávaly si i gólovky. Dokonce se dvakrát ocitli v úplně jasné gólové šanci, ale jednu zlikvidoval gólman Černý a při druhé domácí hráč netrefil odkrytou bránu. V poslední čtvrthodině hosté hru vyrovnali, ale branku se jim také vstřelit nepodařilo. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí. Hostující trenér v kabině zdůraznil hráčům, že takto se o body nehraje a že pokud zde chtějí uspět, tak musí přidat na důrazu.

Jeníkovice zápas dokonale otočily

Do druhého poločasu vstoupil úplně jiný hostující tým. Hostující hráči splnily pokyny trenéra a začali hrát agresivněji a míč šel rychleji od nohy. Už v 53.minutě se hostům podařila krásná kombinace, na jejímž konci byl hostující kapitán Rücker, který pěknou střelou srovnal na 1:1. Po hodině hry se hosté opět prokombinovali až do domácího vápna a tentokrát to je Milan Kouba, který se v koncovce nemýlí a posílá svůj tým do vedení 1:2. O chvilku později mají domácí velikou naději na vyrovnání, když rozhodčí Dostál odpískal pokutový kop. K míči se postavil Fedor, ale brána byla pro něj malá a vysoko přestřelil. Hosté tak pořád vedli 1:2 a dostávali se do dalších příležitostí. Obrovskou šanci ke skórování měl hostující Schüler, ale v malém vápně se ani nadvakrát nedokázal prosadit. V 79.minutě vznikla kuriózní situace, když si hostující záložník Rücker hodil míč za obranu a sám si ho dobíhal. Domácí lajnový začal mávat ofsajd a hlavní rozhodčí už strkal píšťalku do pusy, že ho odpíská, když na něj všichni křičeli, že ten hráč si míč předkopl sám. Nakonec se ve hře pokračovalo a Rücker svou šanci přetavil v důležitý třetí gól, kterým udělal tečku za zápasem. Hosté si tak na jaře připsali první venkovní výhru.



Ohlasy k zápasu



SK Jeníkovice
Trenér Pavel Pavlis: V prvních dvaceti minutách byli domácí jasně lepší a klidně mohli vést 3:0. V závěru poločasu jsme hru vyrovnali, ale gól se nám vstřelit nepodařilo. Po důrazném promluvení k hráčům o poločasové přestávce, jsme obraz hry změnili a zápas zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - P. Vrána [-] , J. Fedor [-] , S. Špás [-] (50. F. Vítek [-] ) , O. Zimmermann [-] , L. Hlavatý [-] (55. P. Hlavatý [-] ) , P. Kvašinský [-] , P. Koval [-] , J. Michalička [-] , J. Modrý [-] , M. Štorek [-]

SK Jeníkovice
P. Černý [-] - J. Fišer [-] (85. P. Válek [-] ) , D. Rücker [-] , M. Kouba [-] (80. P. Svoboda [-] ) , O. Šmída [-] , Z. Schüler [-] , P. Látr [-] , O. Šimůnek [-] , R. Andr [-] , M. Horák [-] , S. Korvas [-]

ŽK: 1. S. Špás .
Místo: Sendražice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dostál Milan - PETRÁČEK Luboš (N), NOVOTNÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.