Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černilov nezvládl další duel


Branky


0

Poslední Černilov v sousedském derby, hostil druhé Libřice. Černilov má problémy dát sestavu vůbec dohromady, ale vše se podařilo a tak se odehrálo důstojné utkání.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly z úvodu prvního poločasu posadily hosty na koně

Do zápasu vstoupil lépe hostující tým a hned i vytvořil územní převahu, kterou vyjádřil gólem už v deváté minutě zápasu. Hostující Volter vyslal do akce Brzka, který si vychutnal obranu i gólmana a otevřel skóre zápasu na 0:1. V 16.minutě se dostal k míči hostující Hrabě a pěknou individuální akci završil gólem na 0:2. Libřice byly celý první poločas lepším mužstvem a domácím toho moc nedovolily. Dostávaly se i do šancí, ale tentokrát obrana Černilova v čele s gólmanem Voltrem gólovou akci nepřipustila. První poločas tak skončil zcela zaslouženě vedením hostů 0:2.

V druhém poločase si hosté výhru pohlídali

Vstup do druhého poločasu se hostům povedl náramně. Už v 52.minutě se dostal k míči Brzek a asi z dvaceti metrů vymetl šibenici brány domácího Voltra. O dvě minutky později si útočná dvojice Brzek – Hrabě, pohrála s obranou domácích a Hrabě zakončoval do prázdné brány. Brzek i Hrabě patřili k nejlepším hráčům na hřišti a obránci Černilova s nimi měli neskutečné problémy. Hosté vedli 0:4 a na jejich kopačky přišlo uklidnění. Domácí se tak konečně dostali do hry a začali si vytvářet i šance, do kterých se dostával hlavně střídající Hlaváč. V 73.minutě se hostům povedl rychlý protiútok, když si míč převzal Hejzlar, obešel dva obránce a střelou k tyči, nedal domácímu gólmanovi šanci. V 76.minutě se domácímu Hlaváčovi podařilo vstřelit čestný úspěch domácích a završit tak skóre zápasu na 1:5.




Ohlasy k zápasu


FK Černilov B
Spolupracovník redakce Martin Šmied: Černilov má velké problémy se sestavou, hráče na marodce i v zaměstnání (nastoupit musel zraněný dorostenec Taclík a dva nachlazení hráči) a i přes posílení dvou hráčů z Áčka obdržel další debakl. Libřice se poměrně brzo dostaly do vedení a mohli tak v klidu držet míč a kontrolovat průběh zápasu. Stejně tak se jim povedl vstup do druhé půle. Teprve až pak polevili a my si mohli vytvořit šance. Nejvíc jich měl po centrech ze stran Hlaváč, ale nakonec proměnil jen jednu. Nám chybí klíčový hráči, tak jako má soupeř ve svém kádru třeba oba střelce dvou branek.

SK Slavia Libřice
Spolupracovník redakce Jan Štrajt: Derby jsme zvládli s přehledem. Vstřelili jsme dva rychlé góly a celý první poločas jsme měli pod kontrolou. Ve druhém poločase jsme pohlídali domácí akce a dvěma slepenými góly jsme rozhodli o našem vítězství. Potom se zápas jen dohrával. Výborně zahrála útočná dvojice Brzek, Hrabě.



Sestavy


FK Černilov B
L. Voltr [-] - M. Kříž [-] (85. D. Bednář [-] ) , M. Voltr [-] , J. Havlas [-] , M. Hlína [-] - D. Církva [-] , P. Jelen [-] , A. Bouchal [-] , T. Obzina [-] - J. Čapek [-] (71. J. Podstata [-] ) , J. Taclík [-] (30. V. Hlaváč [-] ) -

SK Slavia Libřice
P. Adamovič [-] - J. Mildner [-] (66. L. Souček [-] ) , J. Štrajt [-] , M. Reich [-] - P. Ličman [-] , M. Hrabě [-] , P. Hejzlar [-] - - D. Brzek [-] , D. Volter [-] , L. Vostrovský [-] , D. Štefan [-]

ŽK: 64. P. Jelen , 67. M. Voltr - 51. D. Brzek .
Hráči zápasu: V. Hlaváč - D. Brzek , M. Hrabě .
Místo: Černilov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Koki Bohuslav - ŠMIED Martin (N), ŠTRAJT Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.