3:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka skončila remízou


Branky


44. F. Šeda , 59. J. Kulang , 65. P. Nagy - 44. P. Vrána , 54. M. Ziegler , 70. P. Vrána
0

Třetí Sendražice zavítaly na hřiště pátých Smiřic a z tohoto utkání si toužily odvézt minimálně bod. Odehrálo se velice zajímavé fotbalové představení, ve kterém padlo šest gólů a oba týmy až do konce zápasu usilovaly o vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas odpískal laik

Úvod zápasu poznamenalo nedostavení se rozhodčího Hrušky k zápasu a tak se řízení zápasu chopil místní laik, který to zvládl s přehledem. Celý první poločas se týmy střídaly v držení míče, ale na obou mužstvech byla vidět patrná únava z předchozí oslavy pálení čarodějnic. V 25.minutě se po pěkné kombinační akci prosadil hostující fedor a otevřel tak skóre zápasu ve prospěch hostí. Domácí Smiřice přidaly na obrátkách a odměnou jim byla zasloužená vyrovnávací branka. V 35.minutě se trefil domácí Šeda a srovnal na 1:1. Do konce poločasu se stav již nezměnil a tak se šlo do šaten za remízového stavu.

V druhém poločase přetahovaná o výsledek

Do druhého poločasu nastoupily týmy už s hlavním rozhodčím Hruškou a lépe do něj vstoupily Sendražice. Hosté měli více ze hry, ale dlouho se jim nedařilo se prosadit. Až se v 54.minutě dostal k míči hostující Ziegler a neuvěřitelnou pumelenicí z dobrých třiceti metrů, poslal míč za záda bezmocného gólmana Resla. Tato krásná branka znamenala vedení hostů 1:2. Domácí dostala do hry chyba hostující obrany, kdy její zaváhaní využil domácí Kulang a po hodině hry bylo srovnáno na 2:2. V 65.minutě vytvořili domácí pořádný závar v hostujícím vápně. V něm se nejlépe zorientoval Nagy a poslal svůj tým do vedení 3:2. Hosté to nevzdali a vrhli všechno do útoku. V 70.minutě se po individuální akci prosadil hostující kanonýr Vrána a srovnal na 3:3. Poté se napřáhl z dálky hostující Fedor a chtěl napodobit spoluhráče Zieglera. Jenomže jeho dělovku zastavila tyč domácí brány a tak zůstalo skóre nezměněné. Do konce zápasu už branka nepadla a tak se oba týmy rozešly zaslouženou remízou 3:3.



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice B
Trenér Jan Rezek: Tradičně vypjaté utkání skončilo zaslouženou remízou. Kaňkou na zápase je zranění našeho hráče Lazaríka z konce prvního poločasu. Tomášovi přejeme toto cestou brzké uzdravení.

TJ Sokol Sendražice
Trenér Michal Středa: Byl to zápas nevalné úrovně, na který se rozhodčí dostavil až v druhém poločase. Nakonec skončilo utkání zaslouženou remízou.



Sestavy


SK Smiřice B
T. Resl [-] - J. Kulang [-] , F. Šeda [-] , P. Nagy [-] , P. Růžek [-] , R. Kunc [-] , T. Lazarík [-] (35. J. Hochsteiger [-] ) , L. Kvaček [-] , O. Havel [-] , M. Rund [-] , M. Novák [-]

TJ Sokol Sendražice
- P. Vrána [-] , P. Kvašinský [-] (46. J. Fedor [-] ) , M. Štorek [-] , O. Zimmermann [-] , M. Ziegler [-] , J. Michalička [-] , L. Hlavatý [-] , P. Koval [-] , J. Modrý [-] , J. Merxbauer [-] , M. Středa [-]

ŽK: 32. R. Kunc - 55. M. Ziegler .
Hráči zápasu: M. Rund , F. Šeda - J. Michalička , J. Fedor .
Místo: Smiřice. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Hruška Jiří - SUCHÁNEK Martin (N), VANÍČEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.