1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Probluz v druhém poločase předvedla dokonalý obrat


Branky


0

Druhé Libřice hostily sedmou Probluz a brousily si zuby na všechny body. Jenomže Probluz hraje na jaře jak vyměněná a dokázala to i v středeční dohrávce, kdy dokázala uhrát remízu s prvním týmem tabulky. A nutno podotknout, že pro Lhotu to byla remíza šťastná. Jak se nakonec ukázalo, tak Probluz byla pro domácí tým opravdu těžkým oříškem.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase domácí nepřipustili žádné komplikace

Domácí tým měl sice od začátku zápasu mírnou převahu, ale lehkovážnost hráčů při ztrátách balónu, dávala tušit, že toto utkání nebude tak jednoduché. Domácí se snažili útočit a hosté podnikali rychlé brejky. Libřice se ujaly vedení hned po jejich první vážnější šanci. V 23.minutě si převzal míč domácí David Brzek a jeho přesná přihrávka našla prostor, kam si naběhl Michal Hrabě, který nekompromisně prostřelil hostujícího gólmana Jaroslava Telingera a poslal svůj tým do vedení 1:0. Do konce prvního poločasu si žádné z mužstev už gólovku nevypracovalo a tak skončila první půlka nejtěsnějším vedením pro domácí Libřice. Tento stav a hlavně předváděná hra, dávala hostům naději do druhého poločasu.

Dokonalý obrat Probluze v druhém poločase

Vstup do druhého poločasu se jednoznačně povedl lépe hostujícímu týmu. Uběhlo deset minut z druhé půlky a hostům se podařilo vyrovnat na 1:1. Hosté vhodili dlouhý aut do vápna domácích. Na aut si naběhl hostující Jiří Telinger a hlavou líznul míč, který zapadl přesně k tyči brány domácího gólmana Šlora. bylo srovnáno a hosté nadále útočili. V 70.minutě si na pravém křídle převzal míč Jiří Telinger, dostal se s ním do středu a přesnou střelou k tyči, nedal gólmanovi Šlorovi žádnou šanci. Hosté se tak v Libřicích ujali vedení 1:2 a domácí si konečně začali uvědomovat, že takovouto předváděnou hrou tři body nezískají. V posledních patnácti minutách si Libřice vytvořily docela velký tlak a vyrovnání viselo na vlásku. Jenomže zodpovědně bránící hosté v čele s gólmanem Jaroslavem Telingerem žádné drama nepřipustili. Probluz si tak nečekaně, ale zaslouženě odvezla z Libřic všechny body.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Libřice
Spolupracovník redakce Jan Štrajt: Od začátku jsme si zahrávali a dělali všechno proto, abychom prohráli. Po tragickém výkonu se nám to povedlo. S fotbalem to z naší strany nemělo nic společného.

AFK Probluz B
Trenér Roman Vobejda: V prvním poločase byl domácí tým lepší. Od začátku druhého poločasu jsme naši hru zlepšili a odměnou nám byly dva vstřelené góly. V poslední čtvrthodince nás domácí, i díky deštivému počasí, zmáčkli, ale gól jsme už nedostali. Za výkon chválím celé mužstvo.



Sestavy


SK Slavia Libřice
J. Šlor [-] - J. Mildner [-] , M. Reich [-] , D. Volter [-] - P. Ličman [-] , M. Hrabě [-] , P. Hejzlar [-] (80. M. Daniš [-] ) - D. Štefan [-] (51. J. Štrajt [-] ) , L. Souček [-] (46. B. Niedoba [-] ) - D. Brzek [-] , L. Vostrovský [-]

AFK Probluz B
J. Telinger [-] - P. Prostředník [-] , F. Kolovratník [-] , P. Kolakovský [-] , M. Brixí [-] , J. Dobeš [-] - D. Beneš [-] , V. Hypský [-] , O. Liebisch [-] - J. Telinger [-] , M. Zvelebil [-] (72. R. Falta [-] )

ŽK: 49. D. Brzek .
Hráči zápasu: J. Telinger , P. Prostředník .
Místo: Libřice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Olah Gabriel - ŠTRAJT Pavel (N), ŠIKULA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.