0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

19.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka rozhodla o vítězství Libřic


Branky


0

Páté Smiřice hostily na svém hřišti druhý týmy tabulky a to Libřice. Hosté se na jaře dostávají pomalu do tempa a chtěli to potvrdit i na hřišti Smiřic. Jenomže domácí tým má velice dobrou formu a také chtěl bodovat naplno. Čtyřicítka přítomných diváků tak viděla zápas se spoustou šancí a minimem gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Od začátku zápasu bylo vidět, že oba týmy touží po vítězství. Domácí tým si v průběhu poločasu vytvořil víc brankových příležitostí, ale ani jednu z nich nedokázal dotáhnout do konce. Hostující gólman Šlor tolikrát zasahovat nemusel, protože domácí hráči nedokázali trefit bránu. A to byly i šance, kdy domácí hráč běžel sám na bránu a v prostoru penalty si sám míč ukopl. Nebo krásná přihrávka na penaltu a střela letěla pánu bohu do oken. Hosté také podnikali nebezpečné protiútoky, ale domácí gólman Resl změnu skóre nepovolil. První poločas tak skončil bez branek a litoval toho hlavně domácí tým.

Druhý poločas i zápas rozhodla jediná branka

V druhém poločase už se tolik neútočilo a obě mužstva hrála zodpovědněji dozadu. Jako první se dostaly do šance Smiřice, ale s hlavičkou domácího hráče si gólman Šlor poradil. V dalším průběhu hry se obě mužstva snažila o zakončení, ale chyběla ta správní finální nahrávka. A tak jediná branka v utkání padla ze standardní situace. V 67.minutě zahrávaly Libřice rohový kop. Hostující Hrabě se nejlépe zorientoval a rozvlnil síť za zády domácího gólmana Resla. Hosté se ujali vedení 0:1 a domácí vrhli vše do útoku. Smiřice se dostávaly i do šancí, ale tentokrát zářil gólman Šlor a poradil si jak s nebezpečnou hlavičkou, tak i proti střele domácích hráčů. Libřice tak závěrečný nápor domácího mužstva ustály a odvezly si ze Smiřic všechny body.



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice B
Trenér Jan Rezek: Co k tomu dodat. Neproměnili jsme spoustu gólových příležitostí a hosté se z jedné prosadili. Takže, jako již poněkolikáté jsme umřeli na neproměňování šancí.

SK Slavia Libřice
Spolupracovník redakce Jan Štrajt: Odehráli jsme nejlepší zápas jarní části. První poločas byl vyrovnaný, tři šance na každé straně, ale brankáři podrželi svoje týmy. Ve druhém poločase pokračoval bojovný zápas, šancí ubylo a nakonec jsme rozhodli brankou po rohovém kopu. Závěrečný nápor domácích jsme zvládli.



Sestavy


SK Smiřice B
T. Resl [-] - P. Velc [-] (79. V. Holínský [-] ) , J. Hochsteiger [-] , O. Havel [-] , M. Rund [-] (62. L. Gorol [-] ) - P. Nagy [-] , R. Kunc [-] , P. Růžek [-] , T. Lazarík [-] - F. Šeda [-] , M. Novák [-] (75. D. Klapka [-] ) -

SK Slavia Libřice
J. Šlor [-] - J. Mildner [-] , J. Štrajt [-] (78. M. Daniš [-] ) , M. Reich [-] , D. Volter [-] - M. Šenk [-] , P. Ličman [-] , M. Hrabě [-] , P. Hejzlar [-] - D. Štefan [-] (46. B. Niedoba [-] ) , L. Souček [-] -

ŽK: 24. J. Hochsteiger , 37. T. Resl - 69. L. Souček , 84. P. Ličman .
Hráči zápasu: T. Resl , T. Lazarík - D. Volter , M. Hrabě .
Místo: Smiřice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠTANCL Oldřich - SUCHÁNEK Martin (N), ŠTRAJT Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.