1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:00

15.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit se štěstím uhrál pouze bod


Branky


0

Pouze pro informaci všech fanoušků: Sestava středečního kola bude už ve čtvrtek na Webu a bude se hlasovat do soboty 31.10.2015 do 11:59 hod.

Libřice hostily Černilov a byly v tomto utkání jasným favoritem. Jenomže i v tomto zápase se potvrdilo pravidlo, že v derby favorit nevyhrává. Zápas byl dramatický až do konce a hostům moc nechybělo, aby si odvezli všechny body. Po tomto zápase se Libřice usadily na druhém místě a Černilov je šestý.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii Černilova

Domácí tým byl od začátku zaskočený aktivitou hostů z Černilova. Od začátku byl Černilov jasně lepší a vytvářel si šanci za šancí. V cestě za gólovým úspěchem mu ovšem stál vynikající Šlor v bráně Libřic. Aby také ne, když je v Libřicích na hostování z Černilova a chtěl se hodně vytáhnout. Šlor za svá záda propustil pouze jednu střelu v 31.minutě. A to když Jelen našel přesnou přihrávkou Církvu, pro kterého už nebylo problémem trefit odkrytou bránu. Další šance Černilova zůstaly nevyužity. A že jich nebylo málo. Do gólovek se postupně dostali Halva, Jelen i Michael Šmied, ale Šlora nepřekonali. Domácí se dostali pouze do jediné šance, ale tu skvěle zlikvidoval hostující gólman Voltr. Když neproměnil své šance ani hostující Obzina, tak se do kabin šlo za jednobrankového vedení hostů.

V druhém poločase Černilov zaplatil za neproměňování šancí

Druhý poločas se hodně podobal tomu prvnímu. Kombinačně lepší Černilov zcela jasně Libřice přehrával. Jenomže ani v tomto druhém poločase se mu nedařilo překonat skvělého Šlora v domácí bráně. I když hned v úvodu k tomu měl hodně blízko Jelen, ale již překonaného Šlora zachránila tyč jeho brány. Střídající Taclík se hned dostal do gólovky, ale neproměnil. Po něm se do dobré střelecké pozice dostal Obzina, ale ani on nerozvlnil síť za zády Šlora. Když neproměnil Michael Voltr hlavou jasnou gólovku, tak přišel zákonitý trest. Čtyři minuty před koncem zápasu si na centr nejvýše naskočil hostující Zapadlo a srovnal na 1:1. Tento výsledek vydržel až do konce zápasu a Černilov hodně litoval svých neproměněných šancí.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Libřice
Spolupracovník redakce Jan Štrajt: Celý první poločas jsme se bránili a jen díky nepřesné koncovce hostů a zákrokům Šlora jsme dostali jen jeden gól. Černilov byl lepší ve všem a k ničemu nás nepustil. Druhý poločas vypadal podobně, ale před koncem jsme dokázali z ojedinělé akce vyrovnat. Dnes jsme vytěžili z minima maximum.

FK Černilov B
Spolupracovník redakce Martin Šmied: I když byly Libřice jasným favoritem, tak jsme odehráli dobré utkání, ve kterém jsme byli po většinu zápasu lepší. Škoda, že se nám nepodařilo vstřelit druhý gól, který by rozhodl o naší výhře. Pro domácí to je šťastná remíza.



Sestavy


SK Slavia Libřice
J. Šlor [-] - J. Mildner [-] - M. Zapadlo [-] , L. Vostrovský [-] (61. J. Horák [-] ) - M. Reich [-] - B. Niedoba [-] , M. Šenk [-] , P. Hrubý [-] , D. Brzek [-] (77. P. Adamovič [-] ) , J. Štrajt [-] , D. Volter [-] (36. D. Štefan [-] )

FK Černilov B
L. Voltr [-] - M. Šmied [-] , M. Voltr [-] , J. Havlas [-] , M. Hlína [-] - T. Obzina [-] , V. Hlaváč [-] , M. Šmied [-] , D. Církva [-] - P. Jelen [-] (50. J. Taclík [-] ) , L. Halva [-] -

ŽK: 52. T. Obzina .
Hráči zápasu: J. Šlor - J. Havlas .
Místo: Libřice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Koza Vladimír - ŠTRAJT Pavel (N), TUREK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.