3:1
(1:0)
80. P. Kinc
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smiřice si v pohodě dokráčely pro vítězství


Branky


0

Čtvrté Smiřice hostily páté Jeníkovice. Rozdíl mezi oběma týmy byl pouze dvoubrankový a tak by se dal očekávat vyrovnaný duel. Domácí tým byl přece jenom kvalitnější a dokazoval to celý zápas. V závěru hosté zápas malinko zdramatizovali. Po tomto zápase se Smiřice posunuly na třetí místo a Jeníkovice zůstaly na místě pátém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase vytěžily Smiřice z tlaku pouze jednu branku

Od začátku zápasu bylo jasné, kdo bude pánem na hřišti. Domácí byli rychlejší, techničtější a dokonce i bojovnější. Hosté z Jeníkovic si v prvním poločase vypracovali v podstatě jenom jednu šanci a i tu vyřešili špatně. Hostující Podstata postupoval sám na bránu domácích a místo toho, aby se pokusil vniknout do vápna, tak zbrkle vystřelil asi z dvaceti metrů. Jeho střela opravdu gólmana Resla neohrozila. To domácí si vytvářeli šanci za šancí, ale díky vlastní nepřesnosti a výbornému gólmanovi Černému se v prvním poločase prosadili pouze jednou. Už v osmé minutě se důrazný Šimek protlačil laxní obranou hostí a po dvou odrazech prostřelil gólmana Čiháka. Tato branka z úvodu zápasu byla v prvním poločase jediná.

V druhém poločase hosté na chvilku zazlobili

I druhý poločas byl obrazem toho prvního. Domácí útočili a hosté se občas dostali k nepovedenému výpadu. Vše podstatné se odehrálo až v závěrečné čtvrthodince zápasu. V 73.minutě to byl opět domácí Šimek, který si zaběhl za domácí obranu. Jeho první střelu dokázal ještě gólman Černý vyrazit, ale na dorážku už byl krátký. Domácí vedli 2:0 a zdálo se být hotovo. Jenomže hostům se povedlo utkání na chvilku zdramatizovat. V 80.minutě kopali hosté rohový kop. Na centr na přední tyč si naběhl Kinc a přesnou hlavičkou nedal gólmanovi Reslovi žádnou šanci. Hosté snížili na 2:1 a chvilku doufali, že by mohli s výsledkem ještě něco udělat. Konečný výsledek ovšem gólem na 3:1 potvrdil domácí tým. Dvě minuty před koncem se ze středu velkého vápna napřáhl střídající Nedomlel a vymetl šibenici Černého brány. Zápas tak skončil výhrou domácích Smiřic 3:1 a výhra to byla zasloužená.



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice B
Trenér Jan Rezek: Na vyložené šance jsme byli lepší a to hlavně v prvním poločase. V druhém poločase jsme již takový tlak neměli, ale přesto jsme vyhráli naprosto zaslouženě.

SK Jeníkovice
Trenér Libor Trubač: Po mizerném výkonu jsme prohráli. Za stavu 2:1, jsme chvilku doufali v obrat, ale to se nepovedlo. Výhra domácích je úplně zasloužená. Dnes to bylo bez myšlenky i bez nápadu, takže jsme nemohli vyhrát.



Sestavy


SK Smiřice B
T. Resl [-] - P. Nagy [-] , J. Hochsteiger [-] , O. Havel [-] , M. Rund [-] - P. Růžek [-] (49. P. Holub [-] ) , P. Šimek [-] , R. Kunc [-] , T. Lazarík [-] - F. Šeda [-] (78. L. Nedomlel [-] ) , M. Resl [-] (87. J. Skalický [-] ) -

SK Jeníkovice
P. Černý [-] - S. Korvas [-] , J. Václavek [-] (66. M. Horák [-] ) , R. Andr [-] , P. Válek [-] - Z. Schüler [-] (76. O. Václavek [-] ) , P. Pražák [-] , M. Kouba [-] , P. Látr [-] - J. Fišer [-] , J. Podstata [-] (46. P. Kinc [-] ) -

Hráči zápasu: M. Rund , R. Kunc - R. Andr .
Místo: Smiřice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠTANCL Oldřich - KOPRDA Leon (N), TRUBAČ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.