4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libřice se po tomto zápase vrátily na první místo


Branky


4. D. Brzek , 68. D. Brzek , 72. B. Niedoba (p.) , 83. M. Zapadlo
0

Druhé Libřice hostily páté Sendražice a byly favoritem zápasu. Tuto svou roli beze zbytku naplnily a zápas vyhrály. Po tomto zápase se Libřice vyšvihly na první místo v tabulce a Sendražice klesly na šesté místo.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka hned v úvodu prvního poločasu

Libřice dvakrát po sobě prohrály a v dnešním zápase chtěly dokázat, že jejich forma nikam neodešla a že ty prohry byly zaviněné spíše shodou nepříznivých okolností. Sendražice do tohoto zápasu neprohrály pět kol a chtěly svou sérii prodloužit. Jenomže domácí vůbec nepřipustili žádné pochybnosti, kdo je doma pánem. Od začátku ovládli hru a již v úvodu zápasu se ujali vedení. V 4.minutě se šikovně uvolnil domácí Mildner a přesným centrem našel Brzka, který hlavičkou poslal domácí do vedení. Libřice herně ovládly i zbytek prvního poločasu, jen se jim již žádnou šanci nepodařilo dotáhnout do gólového konce. První poločas tak skončil těsným vedením domácích, ale dle předvedené hry se druhého poločasu bát nemuseli.

V druhém poločase padaly góly až v závěru

 

I do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým a vytvořil si převahu. Snaha hostí většinou ztroskotala na dobře organizované obraně domácího mužstva. Jenomže ani domácí se nemohli dlouho prosadit a tak byl výsledek dlouho na vážkách. Kýžená druhá branka pro domácí přišla až v 68.minutě. V závaru před bránou Sendražic se nejlépe zorientoval Brzek a prudkou ránou na zadní tyč vstřelil svůj druhý gól v tomto zápase. Tato branka domácí definitivně uklidnila a hned se jim hrálo uvolněněji. Třetí gól přidaly Libřice o čtyři minutky později. Domácí Zapadlo byl faulován ve vápně a nařízenou penaltu proměnil Niedoba. V 83.minutě se prosadil opět důrazný Zapadlo a uzavřel skóre zápasu na 4:0. Domácí vyhráli zcela zaslouženě, protože hosté si za celý zápas žádnou gólovou šanci nevypracovali.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Libřice
Spolupracovník redakce Jan Štrajt: Zasloužená výhra. Celý zápas jsme byli lepším týmem a soupeře jsme nepustili do žádné gólové šance. Po druhém gólu jsme si v klidu pohlídali tři body.




Sestavy


SK Slavia Libřice
J. Šlor [-] - J. Mildner [-] , B. Niedoba [-] (80. P. Adamovič [-] ) - M. Zapadlo [-] , L. Vostrovský [-] - M. Reich [-] - J. Štrajt [-] , D. Brzek [-] , P. Hrubý [-] , M. Šenk [-] , M. Daniš [-]

TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - S. Špás [-] , P. Vrána [-] , A. Kaplan [-] , O. Zimmermann [-] , P. Koval [-] , L. Hlavatý [-] , P. Hlavatý [-] , J. Modrý [-] , F. Vítek [-] , J. Merxbauer [-]

ŽK: 40. P. Koval .
Hráči zápasu: M. Zapadlo , D. Brzek .
Místo: Libřice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Koza Vladimír - ŠTRAJT Pavel (N), PETRÁČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.