1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oba týmy byly s remízou spokojené


Branky


0

Páté Sendražice hostily první Lhotu pod Libčany. Sendražice mají poslední dobou výbornou formu a tak se dal očekávat vyrovnaný zápas. Nakonec se to potvrdilo a zápas neměl vítěze. Po tomto zápase si oba týmy uhájily své tabulkové postavení.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se nerozhodlo

Na hodně tvrdém terénu se moc kombinovat nedalo a navíc foukal silný vítr. Hostující Lhota se ujala režie hry a odměnou jí byla vedoucí branka. Po čtvrthodině hry se před velkým vápnem uvolnil hostující Václav Čihák a utěšenou střelou halfvolejem nedal gólmanovi Satranskému šanci. Lhota pod Libčany se ujala vedení 0:1 a bylo to na domácím týmu, jestli se mu podaří brankově odpovědět. Oby týmy si v prvním poločase vytvořily ještě několik šancí, ale díky vlastní nepřesnosti, anebo díky výborným zákrokům gólmanů se skóre v prvním poločase měnilo jen jednou. V 33.minutě se prosadil domácí Kaplan a srovnal stav zápasu na 1:1. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu a bylo otázkou, který z týmů nakonec vyhraje.

V druhém poločase gól nepadl

Do druhého poločasu vstoupil lépe domácí tým a byla na něm vidět snaha o rozhodnutí výsledku ve svůj prospěch. Jenomže Lhota pod Libčany je již zkušeným mužstvem a dokázala spousty útoků domácích zastavit ještě před pokutovým územím. A to co prošlo, spolehlivě pochytal hostující gólman Tluka. I Lhota pod Libčany si vypracovala náznaky šancí, ale ani na druhé straně neuhodilo. Zápas tak směřoval ke konečné remíze, kdy se již žádnému z celků branku vstřelit nepodařilo. Sendražice od pátého kola drží neporazitelnost a potvrdily ji i v tomto zápase. Lhota pod Libčany prohrála pouze v prvním kole a pořád drží obdivuhodnou sérii a je zcela zaslouženě na prvním místě tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lhota pod Libčany
Spolupracovník redakce Pavel Pavlis: V prvním poločase jsme byli lepší my a ve druhém domácí Sendražice. Při silném větru a špatném terénu se moc kombinovat nedalo. Šance byly na obou stranách. Domácí mají výborné útočníky, které se nám naštěstí povedlo ubránit. Jsme rádi za bod.



Sestavy


TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - P. Vrána [-] , J. Fedor [-] , A. Kaplan [-] , O. Zimmermann [-] , P. Koval [-] , L. Hlavatý [-] , M. Štorek [-] , P. Hlavatý [-] (27. J. Vítek [-] ) , J. Modrý [-] (73. O. Dus [-] ) , F. Vítek [-]

TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] - M. Tlučhoř [-] , D. Švarc [-] , J. Pavlíček [-] - D. Hegr [-] , P. Pavlis [-] , L. Švarc [-] , A. Pultar [-] - V. Čihák [-] , J. Srpek [-] - P. Čihák [-]

ŽK: 70. A. Kaplan - 35. P. Čihák , 50. J. Pavlíček .
Hráči zápasu: D. Švarc , V. Čihák .
Místo: Sendražice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Pára Pavel - ŠPÁS Stanislav (N), SÁS Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.