Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Petra Vrány v průběhu šesti minut!!!


Branky


16. M. Brambora , 39. J. Telinger (p.) , 86. M. Brixí - 2. A. Kaplan , 48. P. Vrána , 49. P. Vrána , 54. P. Vrána , 65. A. Kaplan
0

Probluzi se poslední dobou moc nedaří a na domácí půdě chtěla naplno zabodovat. To naopak Sendražice se v poslední době hodně zvedly a v každém zápase chtějí bodovat naplno. Nakonec se radovali gólově produktivnější hosté a posunuli se již na páté místo v tabulce. Probluz klesla o jednu příčku níž.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhrála Probluz i v deseti hráčích

Do zápasu se povedl vstup jednoznačně lépe hostům, kteří skórovali již v druhé minutě zápasu. Krásnou brankou se uvedl Kaplan, který nechytatelnou ránou nedal gólmanovi Tichému žádno šanci. Jenomže po tomto gólu přestali hosté úplně hrát a byl s podivem, že při jejich strašidelném výkonu, nedostali více gólu. Po čtvrthodině zápasu dostali domácí výhodu pokutového kopu. Míč si na bílý puntík postavil Brambora a s přehledem penaltu proměnil. Bylo srovnáno na 1:1 a domácí se pořád tlačili do útoku. Čtvrt hodiny před koncem se domácím zranili dva hráči najednou a na střídačce seděl pouze jeden náhradník. Poslední čtvrthodinku tak domácí dohrávali o desíti. Ale ani to jim nezabránilo ke vstřelení vedoucího gólu. Šest minut před koncem poločasu se prosadil přesnou hlavičkou Telinger a otočil stav utkání na 2:1.

Dokonalý obrat hostí v druhém poločase

Domácím přišel o přestávce jedenáctý hráč, tak opět nastoupili v plném počtu. Jenomže ani to jim nepomohlo, protože Sendražice spustily útočnou smršť, na které se podílel hlavně hostující Petr Vrána. Neuběhli ani tři minuty z druhé půlky, kdy domácí obraně pláchl Vrána a srovnal na 2:2. A o minutku to bylo již 2:3, kdy opět Vrána proměnil sólový nájezd střelou k tyči. Svůj Hattrick završil Vrána za šest minut svou třetí brankou a rázem to bylo 2:4. Po této brance se domácí vzpamatovali a začali hrát. Nejdřív se jim podařilo vstřelit branku, kterou ovšem sudí neuznal pro ofsajd. Chvilku poté, dostali domácí možnost druhé penalty v zápase. Tentokrát si vzal míč Telinger, ale z penalty ani netrefil bránu. Skóre zápasu uzavřel svou druhou brankou v zápase Kaplan, který opět nechytatelnou ránou završil skóre zápasu na 2:5. Vzhledem k průběhu celého zápasu by byla remíza asi spravedlivější, jenomže hosté dali víc gólů a tak si vezou domů všechny body.



Ohlasy k zápasu


AFK Probluz B
Trenér Roman Vobejda: První poločas jsme jasně ovládli a měli dát víc gólů. Zápas se zlomil za stavu 2:4, kdy nám rozhodčí neuznal gól, a neproměnili jsme penaltu.

TJ Sokol Sendražice
Spolupracovník redakce Michal Středa: Sice jsme dali v druhé minutě gól, ale potom jsme v prvním poločase předvedli nejstrašnější výkon podzimu. Po domluvě v šatně se náš výkon rapidně změnil. Povedlo se nám vsítit čtyři góly v řadě a otočit zápas. Naše výhra je zasloužená.



Sestavy


AFK Probluz B
M. Tichý [-] - Z. Podsadlo [-] (35. P. Košťál [-] ) , F. Kolovratník [-] , M. Brambora [-] , T. Šikula [-] (46. V. Hypský [-] ) - Z. Novák [-] , M. Brixí [-] , J. Dobeš [-] , P. Kolakovský [-] , V. Kaplan [-] - J. Telinger [-] -

TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - P. Vrána [-] , P. Hlavatý [-] (30. P. Kvašinský [-] ) , A. Kaplan [-] , O. Zimmermann [-] , P. Koval [-] , L. Hlavatý [-] , M. Štorek [-] , J. Merxbauer [-] (60. S. Špás [-] ) , J. Modrý [-] , F. Vítek [-] (70. O. Dus [-] )

Hráči zápasu: M. Tichý , Z. Novák - P. Vrána .
Místo: Probluz. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hruška Jiří - BRIXÍ Lukáš (N), MICHALIČKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.