Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj vedoucích celků odpískal laik


Branky


0

Jelikož se k utkání nedostavil delegovaný rozhodčí, tak se oba týmy dohodly, že utkání odpíská „laik“ pan Procházka, bývalý rozhodčí. Zápas ovládl domácí tým, kterému se na podzim opravdu daří, a již šest kol neokusil hořkost porážky. Doposud vedoucí Libřice, tak Lhotě pod Libčany, přepustily první místo v tabulce.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase mírně lepší domácí vstřelili jeden gól

Do zápasu vstoupili aktivněji domácí a byla vidět snaha zaskočit vedoucí tým tabulky. Což se asi podařilo, protože domácí byli u všeho rychleji a získávali i odražené balóny. Tlak domácích sice nebyl úplně výrazný, ale i tak byla jeho vyústěním vedoucí branka v 19.minutě zápasu. Domácí Hegr se naběhl do volného prostoru pro míč a při svém sólu prostřelil gólmana Šlora v Libřické bráně. Lhota se tak ujala vedení 1:0. Hostům se vůbec nedařila kombinace a snadno ztráceli míče. Domácí si ještě do konce poločasu vytvořili tři dobré příležitosti, ale skóre se již neměnilo.

Zmar hostí v druhém poločase pokračoval

Kdo by čekal v druhém poločase vzepětí prvního týmu tabulky, tak by se zklamal. Domácí zcela ovládli hru i skóre. V úvodní čtvrthodině to bylo dobývání brány hostí s ojedinělými brejky Libřic. Podruhé uhodilo v 63.minutě. K míči se dostal domácí Jedlička a utěšenou střelou z dobrých 25 metrů, nedal gólmanovi hostí žádnou šanci. O čtyři minutky později to již bylo 3:0. Na centr z pravé strany si naběhl Petr Čihák a přesnou hlavičkou skóroval. Neuběhlo ani pět minut a skóre se opět měnilo. V 72.minutě vnikl domácí hráč až do pokutového území a přesnou zpětnou přihrávkou našel zcela volného Srpka. Pro něj již nebylo problémem zavěsit do prázdné a zvýšit na 4:0. V 83.minutě se hostům povedlo vstřelit četný úspěch, kdy se po centru ze strany, trefil hlavou Zapadlo. Skóre zápasu na konečných 5:1 uzavřel Vašek Čihák. Pět minut před koncem, ač atakovaný obráncem, nasadil gólmanovi jesličky a společně se spoluhráči oslavil vysoké vítězství nad doposud vedoucím týmem tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota pod Libčany
Lhota pod Libčany – vedoucí týmu Pavel Pavlis: V oboustranně kvalitním zápase měli domácí více brankových příležitostí a hlavně je využili. Nedostavil se hlavní rozhodčí, ale náhradník to zvládl velice dobře. Naše výhra je naprosto zasloužená.

SK Slavia Libřice
Libřice – spolupracovník redakce Jan Štrajt: Zápas jsme nezvládli. Domácí byli jasně lepší, celý zápas byl na jednu branku. Ve všem jsme byli horší a zaslouženě jsme prohráli. K zápasu nepřijel rozhodčí a tak musel pískat místní dobrovolník.



Sestavy


TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] - S. Čížek [-] , M. Tlučhoř [-] , D. Švarc [-] (81. P. Skřivan [-] ) , J. Pavlíček [-] - D. Hegr [-] , L. Jedlička [-] , P. Čihák [-] (88. M. Mencák [-] ) , L. Švarc [-] - V. Čihák [-] (85. M. Topič [-] ) , J. Srpek [-] -

SK Slavia Libřice
J. Šlor [-] - M. Daniš [-] (46. P. Adamovič [-] ) , M. Šenk [-] , M. Hrabě [-] (75. L. Souček [-] ) , M. Zapadlo [-] , L. Vostrovský [-] , D. Volter [-] , B. Niedoba [-] , J. Horák [-] , J. Štrajt [-] , J. Mildner [-]

Hráči zápasu: J. Tluka , D. Hegr , L. Jedlička .
Místo: Lhota p. L.. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Gernat Lukáš - ŠTRAJT Pavel (N), SÁS Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.