2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libřice poprvé ztratily body


Branky


0

Zápas se odehrál na hřišti v Libřicích, ale ani to nepomohlo hostům k bodovému zisku. Dnes aktivnější a bodů chtivější domácí, zápas ovládli a dokázali, jako první tým v letošní sezóně, sebrat Libřicím body. Libřice budou muset své zaváhání napravit v příštím zápase doma s Probluzí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden gól hned v úvodu zápasu

Úvod zápasu vyšel skvěle domácímu týmu. Již v třetí minutě přišla pěkná kombinace, na jejímž konci byl Pavel Růžek. Pavel si ještě posunul míč do vápna a bodýlkem se trefil přesně k tyči hostujícího gólmana Adamoviče. I když byly Libřice dnes v nekompletní sestavě, i tak si po obdržené brance, dokázaly vytvořit územní převahu. V prvních dvaceti minutách byli hosté určitě lepší na míči i ve zpracování, ale s koncovkou byli hodně na štíru. Ještě tak vypracovat si nějakou šanci to jo, ale zakončení žalostné. Druhá polovina prvního poločasu byla již vyrovnaná, ale ani jednomu z týmů se skórovat již nepodařilo. Do kabin šli spokojenější domácí. Jestli hosté chtěli pomýšlet na zvrat, tak by v druhém poločase museli zlepšit finálku.

Po hodině hry druhý gól a hotovo

Od začátku druhého poločasu byla hra vyrovnaná a šancí bylo vidět poskrovnu. První vážnější šanci ve druhém poločase využil domácí tým Smiřic, ke vstřelení druhého gólu. Po necelé hodince hry dostali domácí výhodu rohového kopu. Po jeho zahrání, vznikla pořádná skrumáž, na konci které se nejlépe zorientoval Pavel Růžek a svou druhou brankou v zápase zvýšil na 2:0. Hosté ani po této obdržené brance nerezignovali a vytvořili si mírnou převahu. Jenomže dnes jim opravdu nebylo přáno. I když si v závěru vytvořili tlak, tak jejich střely létaly pánu bohu do oken. Vše vlastně zdokumentovala statistika jednou jedinou střelou na bránu, za celý zápas. Do konce zápasu již branka nepadla a tak domácí vyhráli 2:0. Jejich vítězství je zcela zasloužené, protože na rozdíl od hostí, své brankové příležitosti proměnili.



Ohlasy k zápasu


SK Smiřice B
Smiřice - trenér Jan Rezek: : Zápas to byl hodně vyrovnaný, kdy jsme se hned na začátku ujali vedení. V druhém poločase jsme přidali na 2:0. Závěrečný tlak Libřic byl hodně jalový, když ani nedošlo k ohrožení naší brány. Naše výhra je zasloužená.

SK Slavia Libřice
Libřice - spolupracovník redakce Jan Štrajt: V nekompletní sestavě jsme odehráli nejhorší zápas v sezóně. Domácí byli důraznější, hráli s větším nasazením a zaslouženě vyhráli. Protože jsme za celý zápas pouze jednou trefili branku, nemohli jsme bodovat.



Sestavy


SK Smiřice B
T. Resl [-] - M. Resl [-] , F. Šeda [-] , P. Nagy [-] , P. Šimek [-] , P. Růžek [-] , T. Lazarík [-] , M. Rund [-] (70. L. Nedomlel [-] ) , M. Novák [-] , J. Hochsteiger [-] , V. Holínský [-]

SK Slavia Libřice
P. Adamovič [-] - D. Štefan [-] (46. L. Souček [-] ) , M. Šenk [-] , P. Ličman [-] (65. M. Novák [-] ) , M. Zapadlo [-] , L. Vostrovský [-] , M. Daniš [-] (80. J. Šlor [-] ) , B. Niedoba [-] , J. Horák [-] , J. Štrajt [-] , J. Mildner [-]

ŽK: 65. P. Šimek - 32. M. Daniš .
Hráči zápasu: T. Resl , J. Hochsteiger , P. Růžek - M. Šenk .
Místo: Libřice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pára Pavel - KUNC Roman (N), ŠTRAJT Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.