4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany konečně zabodovaly


Branky


28. M. Horáček , 28. J. Mokrý , 79. J. Fejgl (p.) , 85. M. Zahradník
0

Měl to být zápas kočky s myší, ale nakonec to dopadlo přesně obráceně. Hosté přijeli bez čtyř opor a naopak domácí potvrdili zlepšenou hru z minulých kol. Jeníkovice touto porážkou pohrdly prvním místem a rázem klesly z druhého na páté. No a domácí Libčany poprvé v sezoně opustily poslední místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase výrazná převaha domácího mužstva

Prvních deset minut zápasu bylo vyrovnaných a potom již hru plně ovládl domácí tým. Domácí nastoupili v obměněné sestavě s Tomášem Novákem na postu stopera, kde potvrdil formu a nekompromisně zastavoval útočné akce hostů z Jeníkovic. Po úvodním oťukávání byly Libčany lepším týmem. Domácí se docela lehce dostávali do šancí, ale s jejich proměněním byli na štíru. Hosté toho dopředu moc nepředvedli. Poprvé se skóre měnilo až po půlhodině hry. Z hranice vápna nasadil k pohotové střele domácí Mokrý a jeho pěkná rána zapadla za záda gólmana hostí Černého. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo a to i přes tlak domácího mužstva

V druhém poločase kanonáda Libčan

I úvod druhého poločasu vyšel lépe domácímu týmu. Hned na začátku se prosadil domácí Horáček a navýšil skóre na 2:0. Odevzdaný hostující tým pouze bránil a vůbec nebyl nebezpečný. Domácí Libčany hrály s chutí a připravovaly si jednu šanci za druhou. Celý druhý poločas se prakticky odehrával na útočné polovině a hosté se osvobozovali pouze za cenu odkopů. V 76.minutě se do vápna hostí dostal střídající Petr Jedlička, kterého hostující bek zastavil faulem. Rozhodčí vůbec nezaváhal a odpískal penaltu. Míč si na značku pokutové kopu postavil Fejgl a bezpečně ho proměnil. Domácí vedli 3:0 a bylo jasné, že tento zápas určitě vyhrají. Pět minut před koncem dorazil, trápící se hosty, domácí Zahradník. Libčany vyhrály 4:0 a bylo to vítězství zcela zasloužené. Trápící se hosté, nic nepředvedli a byli rádi, že zápas již skončil.



Ohlasy k zápasu


SK Libčany B
Libčany - spolupracovník redakce Vojta Kunčar: Celý zápas jsme byli lepší a zaslouženě vyhráli. Je to naše první výhra v této sezoně a povzbuzení do dalších zápasů.

SK Jeníkovice
Jeníkovice - trenér Libor Trubač: Dorazili jsme bez našich čtyř opor a odehráli jsme velice nešťastné utkání. Domácí nás jasně přehrávali a ovládli střed hřiště. Dnes jsme nic nevymysleli. Výhra domácích je naprosto zasloužená.



Sestavy


SK Libčany B
P. Červenka [-] - T. Novák [-] , M. Kroupa [-] , V. Hruška [-] , M. Horáček [-] - J. Kotrč [-] (73. P. Jedlička [-] ) , J. Fejgl [-] , D. Vlasák [-] (46. V. Kocián [-] ) , D. Řehounek [-] , J. Mokrý [-] - M. Zahradník [-] -

SK Jeníkovice
P. Černý [-] - P. Látr [-] (58. V. Sláma [-] ) , O. Šmída [-] , Z. Schüler [-] (64. J. Podstata [-] ) , P. Pražák [-] , J. Samek [-] (84. O. Václavek [-] ) , M. Kouba [-] , P. Kinc [-] , S. Korvas [-] , M. Horák [-] , M. Šedina [-] (58. P. Válek [-] )

ŽK: 52. M. Kroupa - 79. J. Podstata .
Hráči zápasu: M. Horáček , J. Kotrč , J. Mokrý - M. Horák .
Místo: Libčany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Koki Bohuslav - SOUKUP Jiří (N), SVOBODA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.