P. Vrána 10.
J. Vítek 60. (p.)
P. Vrána 65.
3:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2015 17:30

5.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas jako na houpačce nakonec skončil remízou


Branky


10. P. Vrána , 60. J. Vítek (p.) , 65. P. Vrána - 55. D. Církva , 57. D. Církva , 80. T. Obzina
0

Hodně zajímavé utkání se odehrálo v Sendražicích. Byl to opravdu zápas jako na houpačce. Domácí vedli, hosté vyrovnali a vedli, domácí opět otočili zápas, aby nakonec Černilov srovnal. Nakonec zasloužená remíza, se kterou musely být obě mužstva spokojené. I po tomto zápase zůstaly oba týmy na svých pozicích v tabulce.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase gól domácích a neproměněná penalta hostí

V prvních deseti minutách, se obě mužstva oťukávala, aby jako první udeřili domácí. V desáté minutě se odhodlal k samostatné akci domácí Petr Vrána a přízemní střelou z dobrých dvaceti metrů se trefil přesně k tyči brankáře Hodka. Domácí tým byl při chuti a o pět minut později měl dobrou možnost k navýšení skóre. Ale z gólovky nakonec nic nebylo. V 25.minutě faul ve vápně na hráče hostí! Rozhodčí Dostál ani na chvilku nezaváhal a odpískal pokutový kop. Míč si na penaltový puntík postavil hostující Blažek, jenomže jeho ránu úžasnou robinsonádou vyrazil domácí gólman Satranský. Hosty neproměněná penalta nepoložila a v těchto momentech utkání byli lepší. Po půlhodině hry se do velice dobré gólové pozice dostal hostující Obzina, ale nedal. Poté se hra pomalu opět vyrovnala a do konce poločasu přišla už jen jedna gólová šance. Tu měli domácí, když před koncem poločasu nastřelili tyč Hodkovi brány. První poločas vyhrály Sendražice 1:0, ale ještě zdaleka nebylo hotovo…

V druhém poločase padlo pět gólů

Vstup do druhého poločasu se hostům vydařil náramně. Již po sedmi minutách hry se k míči dostal hostující David Církva a střelou ze střední vzdálenosti vyrovnal na 1:1. O pět minut později se povedla hostům pěkná kombinace, na jejímž konci Jakub Žaba posunul míč na Davida Církvu. David se vůbec nerozpakoval a zopakoval předchozí brankovou situaci se stejným výsledkem. Gólman domácích Satranský opět neměl nárok a hosté vedli 1:2. Přesně po hodině hry byl faulovaný domácí hráč ve vápně hostí a ani tentokrát sudí nezaváhal a ukázal na penaltu. Na rozdíl od hostí, byl domácí exekutor Jaroslav Vítek úspěšnější a pokutový kop proměnil. Bylo srovnáno na 2:2 a ani jeden z týmů se s tímto stavem nechtěl srovnat. Proměněná penalta více nabudila domácí a začali si vytvářet nebezpečné situace. A udeřilo v 65.minutě. Po rohovém kopu domácích, se k míči prodral hostující gólman Hodek a nedůrazně ho vyrazil. K míči se dostal domácí Petr Vrána a zkušeně otočil stav utkání na 3:2 pro Sendražice. V 75.minutě za potlesku diváků vystřídal nový kapitán Sendražic pro tento zápas Stanislav Špás. Standa svým výkonem přispěl k dobré hře domácích. Hosté samozřejmě chtěli srovnat a otevřeli hru. Domácím se povedlo pár brejků do otevřené obrany, ale své šance trestuhodně zahazovaly. A tak také přišel trest. Deset minut před koncem zápasu, přišlo zaváhání obrany domácích, kterého využil hostující Tomáš Obzina a pomocí teče dostal míč za záda gólmana Satranského. Do konce zápasu již branka nepadla i díky výborným zákrokům obou gólmanů. Utkání skončilo zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sendražice
Sendražice - spolupracovník redakce Michal Středa: Vyrovnané utkání, které se přelévalo jako na houpačce. Zápas skončil nakonec asi zaslouženou remízou.

FK Černilov B
Černilov - spolupracovník redakce Martin Šmied: Většinu zápasu hru ovlivňovalo ostré slunce, celý zápas se hrál na hodně špatném terénu. Skóre se přelévalo, stejně tak převaha. Remíza je zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - M. Štorek [-] - O. Dus [-] , S. Špás [-] (75. J. Čížek [-] ) , P. Vrána [-] , J. Vítek [-] , P. Koval [-] , L. Hlavatý [-] , J. Modrý [-] , J. Michalička [-] , F. Vítek [-]

FK Černilov B
J. Hodek [-] - J. Dolejší [-] , A. Bouchal [-] , M. Voltr [-] , J. Nápravník [-] - J. Havlas [-] , D. Církva [-] , T. Obzina [-] , A. Blažek [-] - - J. Nápravník [-] (40. P. Jelen [-] ) , J. Žaba [-] (80. M. Šmied [-] )

ŽK: 85. J. Čížek - 30. J. Dolejší , 60. M. Voltr , 66. A. Bouchal .
Místo: Sendražice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dostál Milan - ZIMMERMANN Otto (N), BENÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.