4:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libřice na vítězné vlně


Branky


57. M. Hrabě , 61. M. Zeman , 77. J. Horák , 79. M. Zapadlo - 67. A. Barcic , 83. M. Kroupa
0

V zápase prvního z posledním mělo jít o snadnou záležitost pro domácí tým. Libčany byly ovšem hodně těžkým soupeřem a vítězství domácím zadarmo nespadlo do klína. I když Libčany opět prohrály, tak je jejich dobrý výkon nadějí do dalších zápasů. Libřice si výhrou upevnily první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový první poločas

V prvním poločase byl obrázek hry po celou dobu stejný. Domácí měli častěji míč na kopačkách a hosté vyráželi do rychlých protiútoků. V prvním poločase převládala hra obran nad útokem a tak vzniklo pouze minimum šancí. A ty které byly, tak skončily nepřesností hráčů a nedotažením do konce. Hosté zaskočili domácí tým, výborně organizovanou hrou a byli jim v podstatě vyrovnaným soupeřem. První poločas skončil bez gólů a jestli by chtěl domácí tým zabodovat, tak by musel v druhém poločase ještě víc přidat.

V druhém poločase padaly góly a šťastnější konec pro domácí tým

Druhý poločas začali domácí větší aktivitou a více se tlačili do útoku. Po necelé čtvrthodince hry se domácí Hrabě uvolnil na hranici vápna a technickou střelou z dvaceti metrů, nedal gólmanovi šanci. O čtyři minutky později se blýskla krásnou akcí dvojice Niedoba a Zeman. Posledně jmenovaný uklízel na 2:0. Vše vypadalo nadějně pro domácí, ale hosté se nevzdali. Nový hráč v dresu Libčan Arnold Barcic se ukázal v 67.minutě, kdy z 25 metrů vymetl šibenici domácí brány. Vše podstatné se událo v poslední čtvrthodince utkání. V 77.minutě předvedl domácí Horák pěknou individuální akci, kterou zakončil přesnou střelou na zadní tyč. 1:3 a vypadalo to pro domácí dobře. Ještě lépe to vypadalo po závaru v hostujícím pokutovém území. Nejlépe se zorientoval domácí Zapadlo a dorazil míč do odkryté brány. Hosté nesložili zbraně a Milan Kroupa prokázal větší důraz, protlačil se do vápna a tvrdou střelou prostřelil domácího gólmana. Zápas skončil 4:2 pro domácí dle tabulkových předpokladů. Jenomže Libřice se na tuto výhru pořádně nadřely.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Libřice
Libřice - Jan Štrajt: Vzhledem k postavení v tabulce jsme měli vyhrát. Hosté však hráli velmi dobře a celý zápas byli vyrovnaným soupeřem. Měli jsme více šancí, ale gólově jsme se prosadili až ve druhém poločase. Libčany vždy dokázali gólově odpovědět a tak jsme se na vítězství nadřeli víc než jsme si mysleli. Stínem zápasu bylo těžké zranění Petra Hrubého.

SK Libčany B
Libčany - Vojta Kunčar: Odehráli jsme dobrý zápas. První brankou v dresu Libčan se blýskl nový hráč Arnold Barcic ,když krásnou střelou z 25 m vymetl Libřickou šibenici. Nejlepším hráčem utkání byl obránce Tomáš Novák, který svou bojovností a důraznou hrou nedaroval Libřickým útočníkům jediný míč zadarmo.



Sestavy


SK Slavia Libřice
P. Adamovič [-] - D. Štefan [-] (46. P. Ličman [-] ) , J. Horák [-] , M. Šenk [-] (78. M. Novák [-] ) , P. Hrubý [-] (30. J. Štrajt [-] ) , M. Hrabě [-] , M. Zapadlo [-] , D. Volter [-] (19. M. Reich [-] ) , B. Niedoba [-] , M. Zeman [-] , J. Mildner [-]

SK Libčany B
P. Červenka [-] - T. Novák [-] - D. Řehounek [-] , J. Mokrý [-] - A. Barcic [-] - M. Kroupa [-] , V. Kocián [-] , J. Kotrč [-] , M. Zahradník [-] , M. Horáček [-] , P. Jedlička [-]

ŽK: 70. T. Novák .
Hráči zápasu: M. Hrabě - T. Novák , P. Červenka .
Místo: Libřice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mottajček Miroslav - ŠTRAJT Pavel (N), DANIŠ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.