D. Hegr 48.
V. Čihák 52. (p.)
2:2
(0:1)
42. J. Fedor (p.)
55. L. Hlavatý
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V závěru zápasu se třikrát červenalo


Branky


48. D. Hegr , 52. V. Čihák (p.) - 42. J. Fedor (p.) , 55. L. Hlavatý
0

V tomto zápase měla domácí Lhota pod Libčany celý zápas mírně navrch, ale díky neproměňování šancí, je nakonec remíza spravedlivá. Kaňkou utkání, jsou tři červené karty pro hostující hráče, kteří neunesli sporné výroky rozhodčího.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté

Do zápasu vstoupili lépe domácí a svou kombinační hrou dělali hostům problémy. Mladé domácí mužstvo ovšem spousty nadějných situací řešilo zbrkle a samo se tak připravilo o spousty gólových šancí. Hosté zodpovědně bránili a vyráželi do nebezpečných protiútoků. V prvním poločase byli domácí tím aktivnějším týmem, ale branku vstřelili pouze hosté. V 41.minutě ukázal sudí Krejska na značku pokutového kopu v prospěch hostí. Honza Fedor penaltu bezpečně proměnil a poslal Sendražice do vedení. A tak šťastnější hosté šli do kabin s jednobrankovým náskokem v zádech. No a domácí, po předvedené hře, malinko se zklamáním.

V druhém poločase přetahovaná o vedení a v závěru tři červené pro hosty

Vstup do druhého poločasu se Lhotě pod Libčany vydařil náramně. Od začátku se domácí mladíci neohroženě pustili do svého soupeře a odměnou jim byla branka Hegra hned v úvodu druhé půle. O pět minut se kopala penalta i pro domácí. Rozhodčí ukázal na bílý puntík a k míči se postavil domácí Čihák. Penaltu s klidem proměnil a poslal domácí do vedení. Jenomže hosté nepoložili zbraně a vzápětí kontrovali vyrovnávací brankou. V 55.minutě srovnal na 2:2 Hlavatý. Postupem zápasu se hra přiostřovala a sudí měl plné ruce s umravňováním hráčů. Nakonec se sudímu zápas malinko vymknul z rukou a závěr zápasu nezvládl on ani hráči. Jenomže hostující hráči si musí uvědomit, že rozhodčího urážet nesmí a za to je červená všude na světě. Škoda těch tří červených karet v závěru, jinak pohledného utkání. Domácí svou krátkou přesilovku nevyužili a zápas tak skončil zaslouženou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota pod Libčany
Lhota pod Libčany - Pavel Pavlis: Náš mladý tým předváděl docela pohledný fotbal a v celkovém pohledu na zápas, jsme byli mírně lepší a měli jsme i víc brankových příležitostí. S výkonem hráčů a nakonec i s remízou jsem spokojený. Hosté závěr zápasu nezvládli a nemůžou svalovat vinu jen na rozhodčího. Škoda, že jsme po vyloučení gólmana hostí, neprověřili jejich hráče z pole, který se postavil do brány.

TJ Sokol Sendražice
Sendražice - Michal Středa: Zasloužená remíza. Předvedli jsme dobrý, bojovný a vyrovnaný výkon, ale po zranění našeho klíčového hráče Fedora, naše hra upadla do průměru. V závěru tři naši hráči neudrželi nervy na uzdě a oslabili tým. Myslím si, že rozhodčí zápas také nezvládl, ale ta druhá červená karta ovlivnila zápas a třetí byla vyústěním druhé. Tím vůbec neomlouvám nedisciplinovanost našich hráčů, kteří si to nemůžou dovolit.



Sestavy


TJ Sokol Lhota pod Libčany
J. Tluka [-] - S. Čížek [-] , J. Vach [-] , J. Pavlíček [-] , P. Čihák [-] - J. Srpek [-] , M. Pavlis [-] , L. Švarc [-] (46. D. Hegr [-] ) , V. Peroutka [-] - V. Čihák [-] - P. Skřivan [-] (53. L. Kučera [-] )

TJ Sokol Sendražice
M. Satranský [-] - F. Vítek [-] , O. Zimmermann [-] - J. Vítek [-] (66. S. Špás [-] ) , J. Fedor [-] - R. Med [-] (46. O. Dus [-] ) , J. Michalička [-] , L. Hlavatý [-] - J. Merxbauer [-] , P. Vrána [-] , A. Kaplan [-]

ŽK: 32. L. Švarc , 44. V. Čihák , 57. L. Kučera , 81. V. Peroutka - 44. O. Zimmermann , 59. J. Fedor , 78. L. Hlavatý . ČK: 84. O. Zimmermann , 88. S. Špás , 88. M. Satranský .
Hráči zápasu: J. Srpek - J. Michalička .
Místo: Lhota p. L.. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Krejska Roman - SÁS Milan (N), HLAVATÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.