1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 14:00

21.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branka veterána Macury rozhodla zápas


Branky


1

Pátý Lužec zajížděl na hřiště osmého Převýšova s úmyslem odvézt si nějaký ten bodík. Že vše nakonec bylo jinak, že branek moc nepadlo, tak to bylo ovlivněno hrou obou týmů. Šedesátka přítomných diváků nakonec viděla zápas, který až do konce nebyl rozhodnutý, ale nakonec odcházela spokojena.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase jasná převaha domácích vedla pouze k jediné brance

Do brány se místo zraněného Franty Hansla musel postavit náhradní gólman Áčka Martin Pilař. Domácí tým vstoupil do zápasu posílen o Jarkovského a Veselku. Hosté toho v prvním poločase moc nepředvedli a bylo to spíše o dobývání jejich brány. Domácí se dlouho nemohli prosadit, hlavně i vinou vlastní nepřesnosti. Do první šance se dostal domácí Mareček, když ho přesným centrem našel Veselka. Marečkův volej ovšem letěl nad Šafaříkovu bránu. Do další šance se dostal domácí Veselka, ale jeho dělovka prosvištěla nad hostující bránou. V 31.minutě konečně přišla gólová akce. Domácí hráči si pohráli s obránci a první střelu se gólmanovi podařilo vyrazit. Jenomže na ránu dobíhajícího Macury už Šafařík neměl nárok a tak se Převýšov ujal vedení 1:0. Další šance na zvýšení náskoku už domácí nevyužily a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Druhý poločas ve znamení marného dobývání hostující brány

Do druhého poločasu vstoupil opět lépe domácí tým a měl častěji míč na kopačkách. Domácím se dařila hra po stranách a přicházeli i centry do vápna. Jenomže s koncovkou byli domácí hráči na štíru a tak to bylo pořád jen 1:0. Hostující hráči hráli na hranici sebeobětování a dojížděli každou akci, takže domácím nedávali moc prostoru k technické hře. Do dobré šance se dostal domácí Veselka. Jeho první střelu gólman Šafařík vyrazil a dorážka zazvonila na břevně hostující brány. Dobrou možnost ke skórování měl i domácí Jarkovský, ale jeho rána z trestňáku prosvištěla nad břevnem Šafaříkovi brány. Hosté se nakonec mohli radovat z bodu, kdyby jejich útočník proměnil své sólo. Ale nakonec ani netrefil Pilařovu bránu. V druhém poločase tak žádná branka nepadla, ale Převýšov přesto vyhrál naprosto zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


SK Převýšov B
Domácí obránce Pavel Mareček: Náš tým posílen o tři hráče z áčka hosty jasně přehrál a kromě jedné šance, je k ničemu nepustil. Škoda, že jsme nepřidali víc gólů a tak jsme se až do konce zápasu museli obávat o konečný výsledek.




Sestavy


SK Převýšov B
M. Pilař [-] - D. Zborník [-] , P. Vaněk [-] - M. Steklý [-] (88. A. Hansl [-] ) , P. Mareček [-] , S. Lochman [-] (81. J. Matouš [-] ) - - J. Jarkovský [-] (67. P. Hubáček [-] ) , M. Macura [-] (46. J. Košina [-] ) , D. Korel [-] , P. Veselka [-] , P. Bazger [-]

FK Lužec nad Cidlinou
M. Šafařík [-] - J. Kohout [-] , M. Bezvoda [-] (60. M. Bílý [-] ) , S. Bužik [-] , J. Dunka [-] (73. P. Malý [-] ) , M. Janouch [-] , M. Dunka [-] (46. M. Krejčí [-] ) , M. Bašek [-] (64. F. Wágner [-] ) , D. Hora [-] , M. Beneš [-] , M. Klepl [-]

ŽK: 50. M. Steklý , 65. D. Korel - 77. M. Krejčí , 89. F. Wágner .
Hráči zápasu: P. Vaněk , P. Veselka .
Místo: Převýšov. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Stránský Martin - HAŠKO Michal (N), KUBELKA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 5. 2016 09:49
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - FK Lužec nad Cidlinou | Královéhradecký | Hradec Králové
Ještě si zapoměl doplnit ,že hral jeden z ačka na černo!! To jste teda borci!!!