První Hlušice padly v Kobylicích


Branky


46. J. Dítě , 48. J. Dítě , 65. J. Dítě , 68. P. Klimt - 84. J. Mifek
0

Třetí Kobylice hostily první Hlušice a jednalo se jednoznačně o zápas kola. Kobylice doma nadělují každému týmu a určitě chtěly poslat domů s přídělem i Hlušice. Hlušice se poslední dobou potýkají s problémem se sestavou a nejinak tomu bylo i v tomto zápase.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas gól nepřinesl

Úvod zápasu vyšel lépe hostům, kteří se jako první dostali do gólovky, ale gólman Novotný byl na místě, když zlikvidoval šance Batelky i Holmana. Poté se hra vyrovnala a oba týmy se soustředily hlavně na zodpovědné bránění. Takže hra se odehrávala převážně mezi vápny. Domácí tým měl sice míč častěji na kopačkách, ale na počet šancí anebo na změnu skóre to nemělo žádný vliv. V závěru poločasu se domácí mužstvo už přece jen častěji tlačilo do útoku a to byl náznak, že by to v druhém poločase mohlo být lepší. První poločas tak skončil bez branek a remíza byla zasloužená pro obě mužstva.

Hattrick Jirky Dítě rozhodl druhý poločas i zápas

Začátek druhého poločasu vyšel domácím náramně. Už v desáté vteřině druhého poločasu si hosté vzadu špatně nahráli, čehož hned využil domácí kanonýr Dítě a krásnou střelou k pravé tyči nedal gólmanovi Trejbalovi žádnou šanci.  O tři minutky později to je opět Dítě, kterému se daří skórovat a domácí vedou 2:0. Předsevzetí hostů, ubránit co nejdéle bezbrankový stav, se zhroutilo jako domeček z karet a Kobylice ovládly zápas. V 65.minutě zkompletoval čistý hattrick kanonýr Dítě a domácí vedou už 3:0. V 68.minutě dává čtvrtou branku domácího týmu Klimt a pro Hlušice to vypadá na pořádný nářez. Domácím pomohlo i zbytečné vyloučení hostujícího Nováka, který si myslel, že se dá beztrestně nadávat rozhodčímu. Hosté se kupodivu v deseti semkli a podařilo se jim i skórovat. V 84.minutě předvedli pěknou kombinační akci Batelka s Mifkem a posledně jmenovaný, krásnou křížnou střelou nedal gólmanovi Novotnému šanci. Hostům se tak podařilo vstřelit čestný úspěch a zmírnit tak zaslouženou porážku.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice B
Spolupracovník redakce Jaroslav Valenta: První poločas byl vyrovnaný s minimem šancí na obou stranách. V úvodu druhého poločasu se nám podařilo vstřelit dva rychlé góly a o osudu zápasu bylo rozhodnuto. Zasloužené vítězství našeho týmu.

SK Čechie Hlušice B
Vedoucí týmu Jaromír Průcha: První poločas jsme ještě dobře odbránili a udrželi na uzdě kanonýra Dítě i Hrubeše. V druhém poločase využil Dítě naší drobné chybičky a otevřel skóre. Když přidal Dítě druhou branku, už nebylo v našich silách vydržet tlak domácích a zaslouženě jsme prohráli. Musím vyzvednout výkon Jana Batelky, který odehrál tři zápasy za Áčko, Béčko a i za dorost.



Místo: Kobylice. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Dostál Milan - NOVOTNÝ Jaroslav (N), VACEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.