Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:00

17.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlušice rozstřílely Nepolisy


Branky


0

Hned na začátku jarní sezony se utkali dva kandidáti na postup do třetí třídy. První Hlušice hostily druhé Nepolisy a domácí tým se v případě výhry mohl utrhnout od Nepolis už na šest bodů. Skoro sedmdesát diváků vidělo nádherné fotbalové představení, ve kterém padlo devět gólů, což se jen tak nevidí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase si domácí vytvořili dvoubrankový náskok

Do zápasu se o hodně lépe povedl vstup domácím, když se jim podařilo ovládnout hru. Již po deseti minutách, se měnilo skóre zápasu, kdy se trefil domácí Jirka Šimůnek po pěkné individuální akci Holmana, který nahrál Šimůnkovi před prázdnou bránu. Domácí vedli 1:0 a i nadále měli hru pod kontrolou. Další šance se jim dlouho nedařilo proměňovat a Nepolisy se do útočení dostávaly pouze sporadicky. Další branka tak přišla až v závěru prvního poločasu. V  39.minutě si převzal míč výborně hrající Honza Batelka a nádhernou křížnou střelou vymetl šibenici hostujícího gólmana Kysilky. Domácí tak vyhráli první poločas 2:0 a to zcela zaslouženě, protože hosté toho moc nepředvedli.

V druhém poločase rozpoutal domácí tým kanonádu

 

Hned v úvodu druhého poločasu se domácím podařilo zvýšit na 3:0. Domácí Soumar výborně uvolnil Holmana, který potřetí překonal gólmana Kysilku. Hostům se podařilo dokonale zdramatizovat utkání a to v rozmezí sedmi minut. Byly to naprosto stejné situace a také stejný střelec. V domácím vápně vznikl závar, ve kterém se nejlépe zorientoval hostující štírek Tomáš Hanuš, který dal dva góly a snížil na 3:2. Jenomže domácí po obdržených brankách zvýšili své úsilí a rozpoutali brankostroj. V rozmezí devíti minut se jim podařilo vstřelit další čtyři branky a bylo hotovo. V 70.minutě se trefil Šimůnek po Batelkově centru do prázdné brány. Poté se Soumar uvolnil na vápně a podél gólmana zasunul míč do brány. Bylo to 5:2 a všem brankám ještě nebyl konec. V 77.minutě se podruhé v zápase trefuje Honza Batelka, křížnou tečovanou střelou, na kterou opravdu gólman Kysiĺka neměl nárok. Skóre zápasu uzavřel symbolicky Šimůnek, který v 79.minutě završil svůj hattrick.



Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice B
Vedoucí mužstva Jaromír Průcha: Celý zápas jsme měli v podstatě pod kontrolou. Trošku nám zatrnulo, když hostující Hanuš snížil na 3:2, ale potom jsme se střelecky vzchopili a potvrdili, že jsme v čele tabulky zaslouženě. Důležité vítězství v boji o první místo.

TJ Sokol Nepolisy B
Útočník hostí Tomáš Hanuš: Díky našim chybám jsme umožnili dát domácím sedm gólů.



Sestavy


SK Čechie Hlušice B
J. Trejbal [-] - M. Strýhal [-] (46. D. Václavík [-] ) , J. Mifek [-] (56. J. Trejbal [-] ) , J. Šimůnek [-] , E. Pařízek [-] , D. Žilka [-] , J. Batelka [-] , V. Koutný [-] (46. J. Soumar [-] ) , O. Pařízek [-] , R. Batelka [-] , M. Holman [-] (76. L. Beránek [-] )

TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - R. Hanuš [-] , M. Lubas [-] , T. Marek [-] - M. Semenec [-] (46. T. Hanuš [-] ) , P. Hanuš [-] (46. J. Finěk [-] ) , J. Mušek [-] , P. Kloz [-] - M. Spejchal [-] - D. Šustr [-] , M. Ullmann [-]

ŽK: 23. V. Koutný , 36. M. Strýhal - 18. M. Semenec , 68. R. Kysilka .
Hráči zápasu: J. Šimůnek , J. Batelka - T. Hanuš .
Místo: Hlušice. Počet diváků: 68. Rozhodčí: Vlachý Michal - TREJBAL Ladislav (N), MARKO Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.