Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

16.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy žádné drama nepřipustily


0

Druhé Nepolisy hostily šestý Převýšov a chtěly potvrdit nedobytnost své domácí tvrze. Navíc v prvním jarním kole a před velice početnou návštěvou. Přítomná stovka natěšených diváků odcházela po zápase nakonec velice spokojena.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli domácí nejtěsnějším rozdílem

Na výborně připraveném trávníku se domácí tým pustil do Převýšova s úmyslem co nejdřív rozhodnout zápas. A to se celkem dařilo. Když se do samostatného úniku dostal domácí Spejchal a rozvlnil síť za zády hostujícího gólmana Hansla, tak v ochozech domácího týmu, poprvé vytryskla gólová radost. Domácí vedli 1:0 a měli hru pod kontrolou. I v druhé brance domácího mužstva měl prsty Spejchal, když přesnou přihrávkou našel na malém vápně Kloze, který uklízel míč do prázdné brány. Ale hosté se samozřejmě nevzdali a podařilo se jim ještě do konce poločasu snížit na 2:1. Po rohovém kopu hostí, se přímo k tyči trefil Vaněk. Domácí gólman Kysilka neměl šanci zasáhnout. Poločas tak skončil zaslouženým vedením domácího mužstva.

V druhém poločase Nepolisy pojistily svou výhru

V druhém poločase se Převýšov snažil o vyrovnání a Nepolisy zase chtěly svůj náskok pojistit. Hrálo se převážně ve středu hřiště, ale ani jednomu z mužstev se šance nedařilo proměňovat. A tak v druhém poločase už padla jenom jedna branka a to do sítě hostí. Pavel Hanuš poslal krásnou přihrávkou do úniku Reného Chaloupku, který si se svým nájezdem poradil náramně. Po kličce hostujícímu gólmanovi Hanslovi, zavěsil do prázdné a navýšil stav utkání na 3:1. Další šance obou mužstev zůstaly nevyužity a tak si tři body připsaly zaslouženě domácí Nepolisy.





Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy B
Hráč domácího týmu Tomáš Hanuš: Naše výhra je naprosto zasloužená. Povedl se nám dobrý vstup do jarní části sezony.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - T. Marek [-] (85. R. Matys [-] ) , M. Lubas [-] , L. Schmidt [-] (46. Z. Buřil [-] ) , R. Hanuš [-] (46. J. Finěk [-] ) - P. Kloz [-] , M. Semenec [-] (75. J. Haltuf [-] ) , J. Mušek [-] , P. Hanuš [-] - R. Chaloupka [-] , M. Spejchal [-]

SK Převýšov B
F. Hansl [-] - P. Bazger [-] , J. Hansl [-] , P. Vaněk [-] , D. Zborník [-] , D. Korel [-] (28. J. Matouš [-] ) - P. Mareček [-] , M. Steklý [-] , S. Lochman [-] , P. Hubáček [-] - M. Macura [-]

ŽK: 65. M. Lubas - 6. D. Korel , 80. P. Hubáček , 85. D. Zborník .
Hráči zápasu: P. Hanuš , R. Chaloupka - P. Vaněk .
Místo: Nepolisy. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pára Pavel - SKOKAN Ondřej (N), PILAŘ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.